ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, κι εξήγησε το επιθετικό ρίσκο που πήρε με τις αλλαγές του.

Η αλήθεια είναι πως στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη υπήρχε τεράστια απογοήτευση για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι. Και η ατμόσφαιρα ήταν σαν… ήττα. Αυτό το κλίμα μετέφερε και ο Μανόλο Χιμένεθ, που ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα.

"Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία. Έτσι όπως πήγαινε το ματς και με το πρώτο ημίχρονο που κάναμε, όλα έδειχναν πως η νίκη ήταν πιο κοντά στην ΑΕΚ, απ’ ότι στον αντίπαλο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και κολλήσαμε σ’ έναν τρόπο παιχνιδιού, χωρίς έλεγχο. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Αλλά αυτά που με κάνει να νιώθει υπερήφανος, είναι πως όλοι στα αποδυτήρια, ήταν στεναχωρημένοι επειδή δεν κέρδισαν. Και αυτό δείχνει φιλοδοξία".

- Τι φταίει που η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας;

"Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν δυνάμεις. Αυτό που μένει ξεκάθαρο, είναι πως υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δυο ημίχρονα. Τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν τον είχε σε καμία στιγμή ο Πανιώνιος. Στα τελευταία λεπτά, τότε δώσαμε χώρο στον Πανιώνιο. Δεν είχαν κάνει κανένα σουτ στην περιοχή μας και έκαναν ευκαιρίες, όταν είχαμε πολλούς παίκτες μπροστά".

- Τι διαφορετικό περιμένατε από τους παίκτες μετά το 1-1;

"Ρισκάραμε με δυο επιθετικούς όπως ο Αλμέιδα και ο Πέκχαρτ. Ψάξαμε διάφορους τρόπους για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε".

- Ένα σχόλιο για την αλλαγή του Αραούχο;

"Ψάξαμε έναν παίκτη, που θα ήταν πιο φρέσκος"

- Θα υπολογίζετε σύντομα στην επιστροφή των Πατίτο και Γκάλο;

"Ελπίζω αυτοί οι παίκτες να είναι έτοιμοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Είναι κρίμα να κάνει η ΑΕΚ μια τόσο μεγάλη προσπάθεια, να έχει παίκτες σαν τον Τσιγκρίνσκι και τον Αλμέιδα, που εδώ και καιρό έλειπαν και επέστρεψαν, να εμφανίζονται και πάλι προβλήματα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ