ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν ήθελα την Ντινάμο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο πρώτο του σχόλιο για τη κλήρωση με την Ντινάμο Κιέβου υποστήριξε πως ήταν ένας αντίπαλος που δεν ήθελε τονίζοντας πως έχει την ίδια δυναμική με την Άρσεναλ και την Ατλέτικο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν κρύφτηκε και στο πρώτο του σχόλιο για την κλήρωση του Europa League που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπο με την Ντινάμο Κιέβου υποστήριξε πως ήταν ένας αντίπαλος που δεν ήθελε να βρει μπροστά του.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε οι Ουκρανοί μπορεί να μην έχουν το όνομα της Άρσεναλ και της Ατλέτικο έχουν όμως την ίδια δυναμική. Χαρακτηριστικά είπε:

Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις για την Ντινάμο Κιέβου;
"Η αλήθεια είναι πως είναι ένας αντίπαλος που δεν επιθυμούσα καθώς το καλοκαίρι είχαμε παίξει με έναν παρόμοιο αντίπαλο όπως. Ίσως να μην έχει την ίδια φήμη με την Άρσεναλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά έχει την ίδια δύναμη.

Οι Ουκρανικές ομάδες έχουν ψηλό μπάτζετ, ρόστερ με αρκετούς παίκτες και να παίξεις στα μέσα Φλεβάρη θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η κλήρωση εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στα δυο παιχνίδια".

Το Ουκρανικό πρωτάθλημα έχει διακοπή και θα αρχίσει μετά το πρώτο παιχνίδι, σας προβληματίζει το σκάουτινγκ που θα κάνετε για να ετοιμάσετε τους παίκτες σας;
"Το σίγουρο είναι πως θα ενισχυθούν τον Δεκέμβρη, θα κάνουν μια προετοιμασία που μπορεί να είναι στην Ισπανία ή στην Τουρκία σε κλίμα που είναι πιο μαλακό απ' ότι στην Ουκρανία. Η ΑΕκ έχει τα δικά της όπλα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει".

Μεταγραφικά για την ΑΕΚ αλλάζει κάτι τώρα που γνωρίζετε τον αντίπαλο ή δεν παίζει ρόλο;
"Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, έχει τις δικές της προσδοκίες, τις δικές τις ορέξεις και πρέπει να συνεχίσει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ