ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δείτε και πάρτε δύναμη"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μ’ ένα βίντεο από τον τελικό με τα λάθη του διαιτητή και του επόπτη, προσπάθησε να δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ δύναμη στους παίκτες της ΑΕΚ

Για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι εξαιρετικά σημαντικό, να βγάλουν εντελώς από το μυαλό τους οι παίκτες της ΑΕΚ, όλα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου. Γι αυτό και έδωσε το ρεπό της Τρίτης (9/5).

Από την άλλη μεριά, είναι ακόμα πιο σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, όλα όσα έγιναν στον τελικό και στέρησαν από την ΑΕΚ το κύπελλο, να πεισμώσουν και να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές του. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε να δείξει ένα βίντεο, πριν την ομιλία του στην προπόνηση. Ήταν ένα βίντεο μ’ όλα τα λάθη που έκανε διαιτητής και επόπτης. Και ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας στους παίκτες, για τους λόγους που έγινε αυτή η προβολή.

"Είδατε πώς χάσαμε το Κύπελλο το Σάββατο. Σας τα έδειξα όλα αυτά, όχι για να σας τα θυμίσω αλλά για να καταλάβετε τι έγινε και να γίνετε ακόμα πιο δυνατοί. Αυτό που έγινε πρέπει να μας δυναμώσει για να δώσουμε τις μάχες που ακολουθούν. Και πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε πλέον μπροστά μας τα πλέι οφ, είναι τελικοί όλα τα ματς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη θέση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι από τους παίκτες, δεν είχαν προσέξει κάποια φάλτσα σφυρίγματα. Όπως για παράδειγμα την αγκωνιά του Μάτος στον Πατίτο στο ξεκίνημα του τελικού. Το είχαν διαβάσει στα ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά δεν είχαν προσέξει την συγκεκριμένη φάση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ