ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αυτή τη συμπεριφορά θέλω"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απολύτως ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο φιλικό με την Καρπάτι, έμεινε ο Χιμένεθ.

Είδε παίκτες όπως ο Γιακουμάκης ή ο Κλωναρίδης ή ο Λιβάγια και ο Τρίστασον, να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι. Παρότι μετρούν μόλις λίγες μέρες στην ΑΕΚ. Εξαιρετικό παιχνίδι έκαναν και παλιοί και κυρίως Μάνταλος και Μπακάκης. Είδε πιτσιρικάδες όπως ο Γαλανόπουλος αλλά ακόμα και ο Αντώνιου, να κάνουν σούπερ ματς.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Επομένως ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το παιχνίδι με την Καρπάτι. Κυρίως όμως, για την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν όλοι οι παίκτες του.

«Το σημαντικό είναι η συμπεριφορά που έδειξαν οι παίκτες μου, είναι παίκτες υπάκουοι και πειθαρχημένοι, που προσπαθούν να κάνουν αυτά που τους ζητάμε. Άλλες φορές τα πράγματα γίνονται καλύτερα, άλλες όχι τόσο καλά αλλά το σημαντικό είναι ότι το προσπαθούν».

Για το αν προβληματίστηκε που χάθηκαν ευκαιρίες ή ικανοποιήθηκε που η ομάδα τις δημιούργησε:
«Είναι και τα δύο, είναι συνδυασμός. Σε αυτή τη φάση που είμαστε, στην προετοιμασία, έχουμε χρόνο να το διορθώσουμε. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από λάθος δικό μας. Κάναμε τρία λάθη στην άμυνα».

Για τους νέους παίκτες:
«Τον Λιβάγια τον ήξερα περισσότερο, έχει πολλά ακόμη να δώσει, είναι στην πρώτη φάση της προετοιμασίας. Η προσπάθεια και η διάθεση που έδειξε μέσα στο γήπεδο ο Τρίστασον μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Ο Τσόσιτς μπήκε χωρίς να κάνει ζέσταμα και είδα ότι γρήγορα προσαρμόστηκε στο παιχνίδι της ομάδας. Όλοι μου έδωσαν μια πολύ καλή εντύπωση, τον Κλωναρίδη τον γνωρίζω αρκετά καλά, τέλεια θα έλεγα, αλλά αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η συμπεριφορά που έδειξαν και πόσο βοήθησαν την ομάδα οι νεαροί παίκτες που έρχονται από τις ακαδημίες. Εγώ πάντα έχω το σκεπτικό να ενισχύω τους ντόπιους σε όποια ομάδα βρίσκομαι, σε όποια χώρα βρίσκομαι. Οπότε είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτό το δυναμικό. Για παράδειγμα ο Χρήστος Αντωνίου μας έδειξε ότι θα μπορούσε να κάνει ένα ντεμπούτο και είδα με ικανοποίηση ότι μπόρεσε και βοήθησε την ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Βράνιες:
«Δόξα τω θεώ πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα στην προετοιμασία. Έχουμε ένα μικρό θέμα με τον Πατίτο, ο οποίος έχει κάποιες μικρές ενοχλήσεις και είπαμε προληπτικά να τον κρατήσουμε έξω ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Βράνιες στην ουσία έφαγε μια... σκαριά, οπότε θα δούμε».

Για τον Γιακουμάκη:
«Έκανε μια καταπληκτική δουλειά ο Γιακουμάκης... Αυτός είναι ο κίνδυνος όταν πρέπει να ονομάσεις πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές... Ο Γιακουμάκης έκανε καταπληκτική δουλειά όχι μόνο σήμερα, από την πρώτη μέρα που ήρθε. Είναι πάρα πολύ καλό να βλέπεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Νεαρός, με όρεξη για να δουλέψει».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ