ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αυτά είναι τα δύσκολα ματς"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ από την εύκολη νίκη επί της Λαμίας αλλά φάνηκε προβληματισμένος από την μη αξιοποίηση των στημένων φάσεων.

Η ΑΕΚ φέτος έχει ζοριστεί πολλές φορές από κλειστές άμυνες και σε παιχνίδια με αντίπαλους όπως η Λαμία. Γι αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως «για μένα αυτά είναι τα δύσκολα ματς».

Και ως εκ τούτου ήταν ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη της ΑΕΚ. Αλλά και προβληματισμένος από τα 18 κόρνερ που πέρασαν αναξιοποίητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι πολλά τα ματς που είναι σημαντικά, μέσα στον Φλεβάρη. Η ομάδα τα πάει καλά, ελπίζουμε πως θα έχουμε τον ίδιο ρυθμό».

Για την αδυναμία για ευκαιρίες, από στημένες φάσεις;
«Αυτό μας απασχολεί όλο τον χρόνο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν τα κάνουμε καλά τα κόρνερ. Πρέπει να κάνουμε υπερβολική χρήση στις κοντινές πάσες, διότι δεν έχουμε καλούς εκτελεστές. Στο πρώτο κόρνερ, είχαμε ευκαιρία με το δοκάρι του Μπακασέτα. Αλλά ο τρόπος εκτέλεσης στα στημένα, δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Αλλά η θετική πλευρά είναι πως αν κάναμε 18 κόρνερ, σημαίνει πως κάτι κάναμε καλά στην επίθεση και γι αυτό κερδίσαμε».

Είστε ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να είναι πονηρό;
«Αυτά τα ματς είναι τα δύσκολα. Μετά από ένα παιχνίδι τόσο δυνατό, απέναντι στον Ολυμπιακό, το να έχεις τους παίκτες συγκεντρωμένους και έτοιμους να μπουν σε ματς, δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της φετινής σεζόν. Στο δεύτερο δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο, σε σχέση με το πρώτο και αυτό με ανησύχησε. Δεν ξέρω αν έχετε συνηθίσει να βλέπετε σε ματς 18 κόρνερ. Αυτό δείχνει πρόθεση για επίθεση. Αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε στις εκτελέσεις των κόρνερ, διότι δεν έχουμε παραγωγικότητα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ