ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αντάλλαξα τη δόξα και το χρήμα"

Χιμένεθ: "Αντάλλαξα τη δόξα και το χρήμα"

Για μια ακόμα φορά ο Χιμένεθ, εξήγησε τους λόγους που προτίμησε να επιστρέψει στην Λας Πάλμας

Ήδη από την επίσημη παρουσίασή του από την Λας Πάλμας, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε εξηγήσει τους λόγους που προτίμησε να αφήσει την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Ισπανία, έστω και στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, μιλώντας στο Canal Sur, επανέλαβε πως ένα οικογενειακό πρόβλημα τον υποχρέωσε να επιλέξει τον πάγκο της Λας Πάλμας, παρότι στην Ένωση είχε καλύτερο συμβόλαιο αλλά και προοπτική να δώσει το παρών στο Champions League.

"Αποφάσισα να ανταλλάξω το Champions League με τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου. Λόγω ενός προβλήματος, δεν θέλω να είμαι μακριά. Είμαι κοντά στη Σεβίλλη γιατί με μια απευθείας πτήση είμαι εκεί μέσα σε δύο ώρες.

Γι’ αυτό έπρεπε να ξεχάσω το γεγονός ότι θα μπορούσα να παίξω στο Champions League. Θέλω να είμαι κοντά στην μητέρα μου και αυτό με έκανε να ανταλλάξω τη δόξα και τα χρήματα, τα οποία ήταν πολύ καλά στην ΑΕΚ".

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ