ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αν η ΑΕΚ θέλει, τότε θα σκεφτώ σοβαρά να μείνω"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον έναν χρόνο απ' την επιστροφή του στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά και για το μέλλον του.

Ακριβώς πριν έναν χρόνο, ο Μανόλο Χιμένεθ περνούσε το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να ξέρει ούτε τι μπορεί να… συμμαζέψει, ούτε που μπορεί να φτάσει, ούτε πόσο θα παραμείνει στην ομάδα. Τώρα όμως, ο Ισπανός τεχνικός κοιτάζοντας πίσω, βλέπει έναν απολύτως πετυχημένο χρόνο και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Και μιλώντας στο επίσημο σαιτ της ΑΕΚ, έκανε έναν απολογισμό της παρουσίας του στον πάγκο, αλλά μίλησε και για το μέλλον του.

"Ήταν ένας χρόνος έντονος και όμορφος, γεμάτος από σημαντικές στιγμές. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Νομίζω ότι ήταν και άδικο που δεν το πήραμε. Βγήκαμε πρώτοι στα playoffs και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Φέτος κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά, εναλλάσσεται ως τώρα η πρώτη θέση με τη δεύτερη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

Του χρόνου τέτοια μέρα ελπίζω να είμαι ικανοποιημένος, διότι συνήθως στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι από τα αποτελέσματα και ελπίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουμε, θα μας έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Όσο για την καλύτερη στιγμή του, σ’ αυτόν τον έναν χρόνο: "Η πιο εξαιρετική στιγμή ήταν το δεύτερο γκολ στο γήπεδο του Πανιωνίου που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off. Αν θυμάμαι καλά, τη μέρα που ήρθα, η ομάδα βρισκόταν πολυ χαμηλά στη βαθμολογία και καταφέραμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση στη διάρκεια της κανονικής περιόδου και στην πρώτη θέση στα playoffs.

Επίσης ιστορική στιγμή ήταν η ισοπαλία στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν, αλά και η ισοπαλία που μας έδωσε την πρόκριση στον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη. Ηταν πολλές σημαντικές στιγμές, ήταν επίσης η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν αξίζαμε αυτή την ήττα".

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Χιμένεθ τόνισε: "Φυσικά και θα μπορούσα να μείνω για πολύ καιρό στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να υπάρχει ηρεμία, ώστε να ληφθούν κάποιες αποφάσεις. Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσω εδώ, εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. Αυτό όμως που θέλω είναι να δουλεύω καθημερινά για την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα πρέπει να συνεχίσω έτσι, αφού στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα κρίνουν αν ένας προπονητής έχει κάνει καλά τη δουλειά του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ