ΑΕΚ

"Χέρι" του Κετσπάγια στα αποδυτήρια

"Χέρι" του Κετσπάγια στα αποδυτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια, παρόλο που δεν το συνηθίζει, μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά την λήξη του ματς με τον Ηρακλή

Αν μετά το ματς με τον Ηρακλή, έπιανε κάποιος τον Τιμούρ Κετσπάγια από την μύτη, θα… έσκαγε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ήταν εκνευρισμός απ’ όσα στραβά είδε και στεναχωρημένος από την μεγάλη χαμένη ευκαιρία, να αποκτήσει η ΑΕΚ ένα βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ήταν τέτοια η ψυχολογία του Κετσπάγια, που έκανε κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν συνήθιζε. Τις πρώτες παρατηρήσεις για το ματς, δεν περίμενε να τις κάνει στην προπόνηση στα Σπάτα, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά τις έκανε ήδη από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

«Καταλάβατε τώρα, πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και κανένας εύκολος αντίπαλος. Όταν δεν παίζεις σωστά, δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είχαμε σωστή οργάνωση και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σωστά φάσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε τίποτα» τόνισε στους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος έχει προγραμματίσει κανονικά για σήμερα (27/9) το απόγευμα προπόνηση στα Σπάτα.

Βεβαίως όσοι αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή, θα κάνουν μόνο αποφόρτιση. Αλλά το γεγονός πως υπάρχει ντέρμπι την προσεχή Κυριακή, δεν άφηνε περιθώριο για ρεπό. Ενώ ο Κετσπάγια θέλει να δει αν θα μπορέσει να ανεβάσει στροφές ο Ούγκο Αλμέιδα, αλλά και την κατάσταση του Ρόναλντ Βάργκας, που υπέστη μια κάκωση στο χθεσινό ματς. Όσο για τον Πέτρο Μάνταλο, επιστρέφει από την Ιταλία μαζί με την προστατευτική μάσκα και μένει να φανεί αν θα την χρησιμοποιήσει ήδη από σήμερα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ