ΑΕΚ

Χέμεθ για Αραούχο - Λιβάγια: "Αν μπορούσα, θα τους έφερνα τώρα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, παραδέχθηκε πως θα ήθελε να είχε τόσο τον Αραούχο, όσο και τον Λιβάγια, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην La Liga.

Όταν τον περασμένο Γενάρη τέθηκε από την Λας Πάλμας ζήτημα διακοπής του δανεισμού του Σέρχιο Αραούχο, πρώτα ο ίδιος ο παίκτης είχε σπεύσει να το αρνηθεί και μετά ο Πάκο Χέμεθ να δηλώσει πως δεν είναι αυτό που ήθελε για την επίθεση της ομάδας.

Βεβαίως από τότε η ομάδα από τα Κανάρια εξακολουθεί να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Την ίδια στιγμή που και ο Αραούχο και ο Λιβάγια, κάνουν εντυπωσιακή σεζόν. Και πλέον ο Χέμεθ παραδέχεται, μιλώντας στην Canarias en Hora, πως έκανε λάθος με τον Αραούχο και πως αν μπορούσε, θα τον έπαιρνε τώρα προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια για σωτηρία της Λας Πάλμας.

Το ίδιο και τον Λιβάγια, του οποίο όμως η επιστροφή, δεν τέθηκε καν ως ζήτημα τον περασμένο Γενάρη.

"Δεν έφερα τον Αραούχο γιατί πίστευα ότι θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα πως ο Αραούχο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμασταν, αλλά αν μπορούσα να τον φέρω τώρα, δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να φέρναμε κάποιους διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, καλύτερους, χειρότερους, δεν ξέρω, αλλά παίκτες που θεωρούσα ότι θα μπορούσαν να δέσουν με την ομάδα.

Αυτοί οι παίκτες δεν ήρθαν και ούτε ο Αραούχο. Συνεπώς ξεμείναμε. Αν μας επιτρεπόταν να τον φέρω τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα το έκανα γιατί τώρα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλή. Συνεπώς ο βασικός λόγος που δεν τον έφερα ήταν γιατί νόμιζα ότι θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Λιβάγια συγκεκριμένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Δεν μου προτάθηκε. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λας Πάλμας και μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθει ήταν ο Αραούχο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ο Λιβάγια, τότε αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν εδώ. Ποτέ δεν έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να επιστρέψει ο Λιβάγια. Ποτέ. Η μοναδική περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτή του Αραούχο".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σύμφωνη η ΑΕΚ με Βασιλειάδη
Κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο βάθος... Grexit!
Αυτό είναι το έγγραφο που ζητά η Super League να υπογράψουν οι 16 ομάδες
Τρία προβλήματα για τον Χιμένεθ
Τα γκολ της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Παναιτωλικό
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ