ΑΕΚ

Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος

Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στη μύτη και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή (23/09).

Η σύγκρουση με τον Γκάλο ήταν τόσο ισχυρή και ο τραυματισμός στη μύτη του Πέτρου Μάνταλου τόσο σοβαρός, που ο παίκτης μπήκε χωρίς καθυστέρηση στο χειρουργείο. Κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα διήρκησε η επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος από τον χειρούργο-ωτορινολαρυγγολόγο, Μιλτιάδη Σιντόρη.

Η εγχείρηση ήταν απόλυτα πετυχημένη και ο Μάνταλος θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την προσεχή Παρασκευή (23/09). Πλέον το ζητούμενο για τον αρχηγό της ΑΕΚ, είναι η επιστροφή στις προπονήσεις στα Σπάτα, καταρχήν με προστατευτική μάσκα. Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία 20 ημερών. Όμως θα πρέπει να φανεί καταρχήν πως είναι η αντίδραση μετά την επέμβαση. Και κατά δεύτερον, πότε ο ίδιος ο Μάνταλος θα νιώθει καλά και ασφαλής, να μπει σε παιχνίδι πρωταθλήματος με την προστατευτική μάσκα.

Η ΑΕΚ έχει το ματς με τον Ηρακλή την Δευτέρα (26/9) το οποίο σίγουρα χάνει ο Μάνταλος. Από εκεί και πέρα υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 2 Οκτωβρίου. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να το προλάβει ο αρχηγός της ΑΕΚ. Ενώ στη συνέχεια είναι τα δυο ματς της εθνικής με Κύπρο και Εσθονία στις 7 και 10 Οκτωβρίου.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάταγμα στη μύτη ο Μάνταλος
Χαμός στο "διπλό", ρεπό την Παρασκευή στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ