ΑΕΚ

Χειροκρότημα παρά την ήττα απ' τους φίλους της ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, παρά την ήττα, χειροκρότησαν τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα, αν και υπήρξε μία μερίδα του κόσμου που αποχώρησε περίπου στο 80ό λεπτό.

Το όνειρο του Champions League φαίνεται πως ολοκληρώνεται άδοξα για την ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 2-0 απ' την ΤΣΣΚΑ.

Πλέον, τα πράγματα είναι από δύσκολα έως αδύνατα όσον αφορά στην πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην εικόνα της Ένωσης μέσα σε μία εβδομάδα προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ωστόσο, παρά την ήττα και τη μέτρια εμφάνιση, οι φίλοι του "Δικεφάλου" χειροκρότησαν στο τέλος τους παίκτες, οι οποίοι κι ανταπέδωσαν. Η είδηση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έπαιξε ρόλο στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στις εξέδρες, αφού οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν πάρα πολλά χρόνια το σπουδαίο νέο.

Βέβαια, μία μερίδα του κόσμου εξέφρασε, με τον τρόπο της, την απογοήτευση για τον αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς δεν περίμενε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και αποχώρησε περίπου στο 80ό λεπτό. Παρ' όλα αυτά, οι περισσότεροι φίλαθλοι έμειναν μέχρι το τέλος, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους.

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που κέρδισαν τις... προτιμήσεις του κοινού, ο Ούγκο Αλμέιδα, όταν σηκώθηκε για προθέρμανση με την έναρξη του δευτέρου μέρους έγινε αποδέκτης θερμών χειροκροτημάτων, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Όγκνιεν Βράνιες, Μιχάλη Μπακάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κι αν για τον Βόσνιο δεν αποτελεί έκπληξη, αφού έχει μπει στις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ απ' την περυσινή σεζόν λόγω του πάθους και του δυναμισμού που βγάζει στο παιχνίδι του, για τον Μπακάκη σημαίνει πολλά περισσότερα. Ο Έλληνας μπακ πραγματοποίησε μία πολύ καλή προετοιμασία και δείχνει έτοιμος να καθιερωθεί στην Ένωση, ύστερα από μία δύσκολη τριετία με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ