ΑΕΚ

Χατ τρικ ο Βράνιες σε 33 λεπτά στο ΑΕΚ - Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απίθανο αυτό που πέτυχε την Κυριακή (18/2) ο Όγκνιεν Βράνιες. Στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ έκανε χατ τρικ μέσα σε 33 λεπτά!

Τρία γκολ μέσα σε 33 λεπτά από στόπερ! Όχι ό,τι πιο σύνηθες. Στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε το 1-0 στο 5', το 2-0 στο 19' και το 3-0 στο 33'.

Και να φανταστεί κανείς ότι μόνο μία φορά στην καριέρα του κατόρθωσε να φτάσει αυτόν τον αριθμό τερμάτων ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, αλλά σε μία ολόκληρη σεζόν.

Το 2012-2013 σκόραρε μία φορά με την Κρασνοντάρ και άλλες δύο φορές με την Αλανίγια, στην οποία το δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν (είχε πάρει μεταγραφή 1,5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο).

Σύμφωνα με το soccerbase.gr, ο Βράνιες έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που κάνει χατ τρικ στο πρωτάθλημα μετά από έντεκα σχεδόν χρόνια. ΤΟ αμέσως μέσως προηγούμενο έγινε στις 15 Απριλίου 2007 από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, στο ΑΕΚ - Αιγάλεω 5-2.

O Βράνιες, ακόμα, έγινε ο πρώτος στόπερ στην ιστορία όχι μόνο του επαγγελματικού πρωταθλήματος, αλλά της Α’ εθνικής, που πετυχαίνει χατ τρικ. Εγινε ο πρώτος ξένος "κιτρινόμαυρος" που πέτυχε χατ τρικ στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια. Ο προηγούμενος ήταν ο Ντράγκαν Τσίριτς. Ενδιάμεσα το είχε κάνει και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, αλλά στο πρωτάθλημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ