ΑΕΚ

Χάνεται ο Σκόκο για την ΑΕΚ

Argentina's Newell's Ignacio Scocco, right, plays the ball chased by Venezuela's Deportivo Lara Jesus Alvarez during a Copa Libertadores soccer match in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, Feb. 21, 2013.(AP Photo/Fernando Llano)
Argentina's Newell's Ignacio Scocco, right, plays the ball chased by Venezuela's Deportivo Lara Jesus Alvarez during a Copa Libertadores soccer match in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, Feb. 21, 2013.(AP Photo/Fernando Llano) AP

Ο Νάτσο Σκόκο θα αποδεχθεί τις τεράστιες προτάσεις που υπάρχουν είτε από την Ρίβερ, είτε από την Ιντεπεντιέντε. Τιτίβισμα από Αργεντινή, πως έκλεισε ήδη στη Ρίβερ.

Η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο ήταν έτσι κι αλλιώς και δύσκολο και περίπλοκη για την ΑΕΚ. Ευθύς εξ αρχής. Όμως από την στιγμή που μπήκαν τόσο δυνατά στο παιχνίδι τόσο η Ιντεπεντιέντε, όσο και η Ρίβερ Πλέιτ, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Άλλωστε η ΑΕΚ ήταν αδύνατον να φτάσει στα περίπου τέσσερα εκατομμύρια, που σκοπεύουν να ξοδέψουν οι δυο ομάδες της Αργεντινής για τον Σκόκο.

Και ως εκ τούτου πιθανότατα η υπόθεση κλείνει οριστικά. Άλλωστε ο Ρικάρντο Ντάσο, δημοσιογράφος και πρώην γραφείο Τύπου της Ρίβερ, "τιτίβισε" πριν από λίγο, πως "ο Σκόκο γίνεται παίκτης της Ρίβερ".

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι αποφασισμένη να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο καλύπτει το χρέος της Νιούελς και προς την Σάντερλαντ και προς τον παίκτη.

Ενώ στον Σκόκο προσφέρει συμβόλαιο που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν μπορεί με τίποτα να συναγωνιστεί τέτοια μεγέθη. Ενώ ο Σκόκο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Γοδόι Κρούζ.

Photo credits: (AP Photo/Fernando Llano)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μανόλο θέλει πολύ τον Ρομέρο
Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης
Όλα ανοιχτά για Σκόκο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ