ΑΕΚ

Χάνει τα playoffs ο Τζεμπούρ

Χάνει τα playoffs ο Τζεμπούρ
Τζεμπούρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βαριά καμπάνα για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League και χάνει τη συνέχεια των playoffs.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (27/5) ο Ράφικ Τζεμπούρ απολογήθηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1 . Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η απόφαση, με τον Αλγερινό να τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος στράικερ θα χάσει τη συνέχεια των playoffs. Ακόμα και αν κάνει έφεση ο παίκτης και δικαιωθεί, είναι απίθανο να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου να προλάβει εκείνο με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά :

"Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/5/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ.

DJEBBOUR RAFIK(ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 15543/23-5-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 27ης-5-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 09:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ. (παράβαση των άρθρων 15 παρ. 8 β του ΚΑΠ, 10 παρ. 1 περ. γ΄, 34 παρ. 2α του Π.Κ. της ΕΠΟ)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ