ΑΕΚ

Χαμός στο "διπλό", ρεπό την Παρασκευή στην ΑΕΚ

Χαμός στο "διπλό", ρεπό την Παρασκευή στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η "μάχη" για μια θέση στην ενδεκάδα, έβγαλε "δίτερμα" με δυνατές μονομαχίες στη προπόνηση της Τετάρτης (21/9) στα Σπάτα.

Αν δεν υπήρχε αυτή η τεράστια ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, που "τσάκισε" ψυχολογικά τους πάντες στην ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έβλεπε στα Σπάτα.

Το μήνυμα "οι καλύτεροι θα παίζουν" που έστειλε ο τεχνικός της Ένωσης στην ομιλία του στα αποδυτήρια, πέρασε αμέσως στους ποδοσφαιριστές. Και στο σημερινό (21/9) δίτερμα, όσο δηλαδή πρόλαβαν να παίξουν μέχρι να κτυπήσει ο Μάνταλος, έπεφταν "κορμιά". Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως πριν την "σύγκρουση" του αρχηγού της ΑΕΚ με τον Γκάλο, είχε φύγει από το γήπεδο και ο Ζόριτς με ελαφρύ τραυματισμό μετά από τάκλιν του Βάργκας, αλλά είχαν προκύψει και ακόμα δυο μικροτραυματισμοί.

Πάντως ο Κετσπάγια έκανε στους παίκτες του ένα μικρό δώρο", καθώς θα τους δώσει ρεπό την προσεχή Παρασκευή (23/9). Το δεύτερο μέσα σ' αυτή την εβδομάδα. Και αυτό διότι το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν Σάββατο με την Βέροια και το επόμενο είναι Δευτέρα με τον Ηρακλή. Δηλαδή δυο περισσότερες μέρες προπόνησεις απ' ότι κανονικά.

Γι αυτό και ο Κετσπάγια θα δώσει μια μέρα ρεπό, για να αδειάσει το μυαλό των παικτών του και να ξεφύγουν από την ρουτίνα. Εξάλλου έχει ξαναδώσει ρεπό τρεις μέρες πριν από παιχνίδι και μάλιστα ευρωπαϊκό. Ήταν πριν από το ματς με την Σεντ Ετιέν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ