"Χαμηλώνει" η ΑΕΚ την μεταγραφή μπακ

"Χαμηλώνει" η ΑΕΚ την μεταγραφή μπακ

Από την ΑΕΚ "χαμηλώνουν" την προοπτική απόκτησης αριστερού μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ανοικτή μόνο η προοπτική μεταγραφής εξτρέμ.

Ήδη ακόμα και πριν ανοίξει η χειμερινή αγορά, φαινόταν πως στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, είχε χάσει... έδαφος η προοπτική απόκτησης ενός αριστερού μπακ. Παρόλο που αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η σκέψη για μια τέτοιου είδους κίνηση.

Όμως πλέον και υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, "χαμηλώνουν" πολύ την προοπτική της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς υποστηρίζουν πως "δεν κοιτάζουμε για μπακ".

Ενδεχομένως το πετυχημένο πείραμα της μετάθεσης του Μιχάλη Μπακάκη από το δεξί στο αριστερό άκρο, να έχει παίξει τον ρόλο του. Βεβαίως όταν υπάρχουν ακόμα 23 ολόκληρες μέρες μέχρι και το κλείσιμο της χειμερινής αγοράς, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί "κλειδωμένο". Και όλα μπορούν να συμβούν. 

Ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα, ανοικτό για την ΑΕΚ μένει μόνο το ζήτημα μιας κίνησης για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και το αριστερό άκρο. Μια κίνηση για την οποία στην Ένωση ψάχνονται προσεκτικά αλλά και χωρίς βιασύνη. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η τελευταία εκτέλεση θανατοποινίτη στην Ελλάδα

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ανοίγει τα κιτάπια του και ασχολείται με την ιστορία του Βασίλη Λυμπέρη τον Αύγουστο του 1972.

Superman και το νέο Narcos: 2 ταινίες και 7 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24