ΑΕΚ

"Χαιρετά" ο Μπαρμπόζα

"Χαιρετά" ο Μπαρμπόζα
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Αλ Βασλ, αλλά ο Πορτογάλος εξτρέμ, Έλντερ Μπαρμπόζα, έλεγε στα Σπάτα πως θα φύγει το Σάββατο (20/8). Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους παίκτες για την διακοπή.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην ολοκλήρωσε την συμφωνία με την Αλ Βασλ για την παραχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόζα, παρόλο που οι δυο πλευρές συζητούν από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ. Όμως φαίνεται πως απομένουν λίγες και πιθανότατα τυπικές λεπτομέρειες. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβαν στη σημερινή (18/8) προπόνηση στα Σπάτα, όσοι μίλησαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Ο Μπαρμπόζα ήταν έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, καθώς παρότι θεωρεί ευκαιρία αυτή την πρόταση από την Αλ Βασλ, είναι δεμένος με την ΑΕΚ. Και θα του στοιχίσει αυτή αποχώρηση. Μάλιστα η αυριανή (19/8) προπόνηση, που θα είναι η τελευταία του Πορτογάλου, θα είναι πολύ έντονα φορτισμένη. Εκείνο που έλεγε ο Μπαρμπόζα, είναι πως το Σάββατο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναχωρήσει από την Αθήνα για το Ντουμπάι, προκειμένου να υπογράψει στην Αλ Βασλ.

«Θα παίξουμε πολλά φιλικά»

Στο μεταξύ, σήμερα ήταν και η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, μετά την οριστικοποίηση της αναβολής του πρωταθλήματος. Βεβαίως και ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές, ήταν προετοιμασμένοι γι αυτή την εξέλιξη. Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για λίγο στους παίκτες και προανήγγειλε πολλά και δυνατά φιλικά, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

«Διακόπτεται το πρωτάθλημα και μετά έχουμε και την εβδομάδα της εθνικής. Θα κάνουμε φιλικά για να είμαστε έτοιμοι, για να μην μείνουμε αδρανείς. Όσο γίνεται περισσότερα και πιο δυνατά ματς, για να είμαστε σε εγρήγορση» τόνισε ο Κετσπάγια.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ