ΑΕΚ

Χαφέζ στο Sport24.gr: "Έρχομαι στην ΑΕΚ για τίτλους"

Χαφέζ στο Sport24.gr: "Έρχομαι στην ΑΕΚ για τίτλους"

Ο 19χρονος Αιγύπτιος αριστερός μπακ, Καρίμ Χαφέζ, μιλά στο Sport24.gr για την έλευσή του στην ΑΕΚ, υποδεικνύει τα ινδάλματά του και στέλνει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της Ένωσης.

Απασχόλησε, εδώ και μέρες, το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ένωσης. Το Σάββατο το βράδυ, η Λιρς ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αιγύπτιου αριστερού μπακ στην ΑΕΚ. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Καρίμ Χαφέζ κι αυτός υποσχέθηκε τίτλους.

Αλήθεια τι γνωρίζει ο Καρίμ Χαφέζ για την ΑΕΚ; Τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Η αλήθεια είναι αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ΑΕΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και από την ομάδα έχουν περάσει αρκετοί διάσημοι παίκτες. Για το ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω ότι έχει μεγάλες ομάδες, ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Αριστερό μπακ, με ικανότητα και διάθεση να προωθείται καλύπτοντας ολόκληρη την πλευρά. Νεαρός, στην ηλικία. Ποια είναι τα πρότυπά του; "Τα ινδάλματά μου είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος και το Καμπντεβίλα (αγωνίζεται κι αυτός στη Λιρς).

Αισθάνεται άγχος για τη σπουδαία πρόκληση στην καριέρα του; Πόσο θα τον βοηθήσει μία ενδεχόμενη καλή παρουσία του την ΑΕΚ, ώστε να καθιερωθεί στην εθνική της Αιγύπτου;

"Όχι δεν έχω άγχος, είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει, παράλληλα, στην προσπάθεια που κάνω για να καθιερωθώ στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή."

Και τέλος, τι είναι αυτό που υπόσχεται μέσα από το Sport24.gr o Καρίμ Χαφέζ στους φίλους της ΑΕΚ; "Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έχουν στείλει μηνύματα και να τους πω ότι θα κάνω τα πάντα για το σύλλογο και τους φιλάθλους. Θα ήθελα όλοι να ξέρουν ότι, έρχομαι στην ΑΕΚ για τίτλους."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ