ΑΕΚ

Ματιές σε Μπεμπέ

Ματιές σε Μπεμπέ

Ο Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ της Έιμπαρ, Μπεμπέ, είναι μία από τις περιπτώσεις που ανέβηκαν στα μάτια των ανθρώπων της ΑΕΚ μετά το ναυάγιο με τον Βολκάν Σεν. Δεν αποκλείεται η κίνηση της τελευταίας στιγμής. (video)

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Βολκάν Σεν, η ΑΕΚ εξετάζει τις επιλαχούσες υποψηφιότητες, για την περίπτωση που εν τέλει αποφασίσει να κάνει κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η περίπτωση του Μπεμπέ, ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Έιμπαρ, είναι μία από αυτές που εξετάζονται. Μάλιστα έχει γίνει κουβέντα με τον ίδιο και την ομάδα στην οποία ανήκει για την πιθανότητα δανεισμού του από την Ένωση.

Ο Μπεμπέ είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης, κυρίως όμως αριστερά. Λόγω του ύψους και της σωματοδομής του, έχει χρησιμοποιηθεί και ως φορ. Πρόκειται για έναν γυρολόγο των γηπέδων, ο οποίος το 2011 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκτοτε έχει αγωνιστεί στις Μπεσίκτας, Ρίο Αβε, Πάσος Φερέιρα, Μπενφίκα, Κόρδοβα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Έιμπαρ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι προ περίπου δύο μηνών η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και πάλι από την ΑΕΚ, όμως είχε απορριφθεί. Βέβαια κάτι αντίστοιχο ίσχυε με τον Βολκάν Σεν, τον οποίο εν τέλει η «Ενωση» προσπάθησε να αποκτήσει, σκοντάφτοντας στις απαιτήσεις της Τραμπζονσπόρ.

Φέτος ο Μπεμπέ μετρά 9 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, δίχως να έχει σκοράρει ενώ έχει δώσει μια ασίστ. Έχει συμβόλαιο έως το 2020 με την Εϊμπάρ, ωστόσο αγωνίζεται λίγο, συνήθως ως αλλαγή, μένει συχνά στον πάγκο δίχως να χρησιμοποιείται, ενώ τελευταία βρίσκεται συχνά και εκτός αποστολής. Αν η υπόθεση προχωρήσει, θα μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ