ΑΕΚ

Βρήκαν χώρους και έπαιξαν ποδόσφαιρο

Βρήκαν χώρους και έπαιξαν ποδόσφαιρο
INTIME SPORTS

Οι "κιτρινόμαυροι" στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό βρήκαν ανοιχτούς χώρους, καθώς οι αντίπαλοι δεν κλείστηκαν στα καρέ τους, και κατάφεραν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Τόσο τη σεζόν που μας πέρασε, όσο και φέτος στη Β' Εθνική, η ΑΕΚ μπορεί να διαθέτει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που το επίπεδό τους είναι ανώτερο της κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται, ωστόσο δεν μπορούν να το δείξουν, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων τους περιορίζει.

Οι περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται κόντρα στην Ένωση κλείνονται στο μισό γήπεδο, περιμένουν την ΑΕΚ και βγαίνουν μόνο σε αντεπιθέσεις, κάτι που κάνει τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να πρέπει να σπάσουν μια άμυνα που αποτελείται από 10 ποδοσφαιριστές.

Στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτό δεν συνέβη, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο Παναθηναϊκός ανοίχτηκε στο γήπεδο, άφησε χώρους στην ΑΕΚ, έβγαινε και ο ίδιος στην επίθεση και έτσι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το έργο των παικτών του Δέλλα να γίνει ευκολότερο, καθώς μπορούσαν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν, έχοντας να "σπάσουν" μια κανονική άμυνα και όχι όπως τις συνηθισμένες που αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής.

Παίζοντας με τέτοιο τρόπο η ΑΕΚ έδειξε ότι όντως είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας, σκοράροντας τρεις φορές και δημιουργώντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα φιλικό, ωστόσο το ότι οι "κιτρινόμαυροι" στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ