ΑΕΚ

"Βράζουν" ξανά στην ΑΕΚ με τον Δήμαρχο Νέα Φιλαδέλφειας

"Βράζουν" ξανά στην ΑΕΚ με τον Δήμαρχο Νέα Φιλαδέλφειας
INTIME SPORTS

Η στάση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας "εξόργισε" τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που δεν σκοπεύουν όμως να βγουν σε προσωπική αντιπαράθεση.

Έχουν περάσει σχεδόν δυο εβδομάδες από τότε που ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, για το ζήτημα του νέου γηπέδου.

Και παρά τις εντάσεις που υπήρξαν, είχε φανεί πως είχε βρεθεί μια βάση συναίνεσης. Ωστόσο στην ΑΕΚ διαπίστωσαν το ακριβώς αντίθετο, με την στάση που κράτησε ο Άρης Βασιλόπουλος στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο. Εκεί όπου και πάλι έθεσε μια σειρά από ενστάσεις για το έργο. Αυτό ήταν κάτι που τους εξόργισε.

Στην ΑΕΚ διαπιστώνουν πως ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας αλλάζει στάση ανάλογα με τους συνομιλητές του. Δηλαδή, το συναινετικό προφίλ που παρουσίασε στην συνάντηση ενώπιον του υπουργού, δεν είχε καμία σχέση με την στάση και την θέση που πήρε χθες ενώπιον των δημοτικών συμβούλων της πόλης. Στην ΑΕΚ εκείνο που λένε είναι πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο.

Άλλωστε με την παρουσία τους στην συνάντηση με τον υπουργό και τον Δήμαρχο, τόσο οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ όσο και της Δικέφαλος 1924, απέδειξαν πως επιδιώκουν την συναίνεση και την συνεννόηση. Κάτι περισσότερο δεν μπορούν να επιδιώξουν. Θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση για τους περιβαλλοντικούς όρους και στη συνέχεια να πάρουν την οικοδομική άδεια.

Μάλιστα όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ… «85 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στη φυσική της έδρα, δηλώνουμε αποφασισμένοι ότι θα επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους όρους που εμείς θέλουμε και που έχουν εγκριθεί από το ελληνικό Κράτος με νόμο και από την ελληνική δικαιοσύνη με την απόρριψη των προσφυγών του είτε το θέλει ο Βασιλόπουλος είτε όχι».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ