ΑΕΚ

Βράνιες: "Κάποια μέρα θα επιστρέψω στο σπίτι μου"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Με τον δικό του αγαπημένο τρόπο από τα social media αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Βόσνιος νέος κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες, αφήνοντας υπόσχεση επιστροφής.

Με την φράση "θα τα ξαναπούμε", κατέληξε η ανακοίνωση με την οποία η ΑΕΚ ενημέρωνε επισήμως για την μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Αλλά και ο ίδιος ο Βόσνιος στόπερ, ολοκλήρωσε την δήλωση που έκανε, γράφοντας "εις το επανιδείν".

Παρόλα αυτά ο Βράνιες, ήθελε να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ με τον δικό του τρόπο και μέσω των αγαπημένων τουSocialMedia. Εξ ου και έκανε ανάρτηση στοinstagramμια φωτογραφία, στην οποία πανηγυρίζει πάνω στους ώμους οπαδών της Ένωσης. Και το σχόλιο του Βράνιες ήταν… "κάποια μέρα θα επιστρέψω στο σπίτι μου".

Πάντως ήδη από την Πέμπτη (21/6), ο Βόσνιος στόπερ θα ξεκινήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με την Άντερλεχτ. Ενώ η ΑΕΚ έχει βγει ήδη στην αγορά, ψάχνοντας για τον αντικαταστάτη του Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Η Ένωση φέρεται εδώ και καιρό να έκανε προπαρασκευαστικές κινήσεις, για να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Άντερλεχτ για την παραχώρηση του Βόσνιου. Γι αυτό και έχει ξεχωρίσει ήδη δυο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, τις οποίες θα επιχειρήσει να προχωρήσει άμεσα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ