ΑΕΚ

Βράνιες, είσαι εδώ;

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αφηρημάδα και νωχελικότητα του Βράνιες στο ματς με τον Παναιτωλικό, η πρόταση που ο ατζέντης του αφήνει να εννοηθεί ότι θα φέρει, το φρένο στο δανεισμό του Τζανετόπουλου και οι σκέψεις του Χιμένεθ.

Το "δέσιμο" του Ογκνιεν Βράνιες με το οργανωμένο οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ πιστοποιείται συχνά μέσα από τις εκδηλώσεις αγάπης του Βόσνιου στα Social Media. Το έπραξε και αμέσως μετά τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τρίτης (9/1) κόντρα στον Παναιτωλικό. Ωστόσο η διάθεσή του σε αγώνες και προπονήσεις, δεν δείχνει όμοια με πριν.

Πολύ πρόσφατα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο, μέσω της οποίας συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να προκύψει πρόταση αγοράς του από ομάδα του εξωτερικού (είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ, ενώ φημολογείται ότι τον κοιτάζουν και αγγλικές ομάδες), εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Δεν είναι επιθυμία της ΑΕΚ να τον παραχωρήσει, ωστόσο ο εκπρόσωπος του παίκτη συμπεριφέρεται σαν κάτι να περιμένει...

Στο ματς της Τρίτης (9/1), ο Βράνιες παρουσιάστηκε σε μια κατάσταση σπανίως τον βλέπει κανείς σε σοβαρά ή κρίσιμα ματς, συνήθως σε τέτοια είναι εκ των κορυφαίων. Ωστόσο τα δύο αβίαστα λάθη στα οποία υπέπεσε, έστω και σε παιχνίδι ρουτίνας, προσφέροντας δύο κλασικές ευκαιρίες στον αντίπαλο, σε συνδυασμό με την αφηρημάδα και ραθυμία που τον διέκρινε, είναι δεδομένο ότι προβλημάτισαν τον προπονητή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Όχι τόσο σωματικά, όσο πνευματικά.

Εκ των αποδυτηρίων επίσης προκύπτει μια κακοκεφιά. Ο Βράνιες είναι τελευταία περισσότερο απρόσιτος, όχι ότι γενικά ήταν ποτέ χαρακτήρας της παρέας, ωστόσο διαπιστώνεται μεταξύ των συμπαικτών του, μια στάση πολύ ουδέτερη, σαν κάτι να τον βασανίζει. Δεν είναι και τύπος που ανοίγεται εύκολα για να το συζητήσει, όμως είναι φανερό ότι κάτι τον απασχολεί από το τελευταίο επεισόδιο (με τον Χιμένεθ) στα Σπάτα κι εντεύθεν.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Για την Ενωση, η παρουσία του Βράνιες είναι απαραίτητη. Αν όμως η πλευρά του έχει εκφράσει (όπως επίσης ακούγεται) διάθεση να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, τότε δεν είναι να παίζεις και με τη φωτιά. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη στην τελευταία ευθεία του μεγάλου στόχου, από ποδοσφαιριστές απόλυτα συγκεντρωμένους και αφοσιωμένους στην ομάδα. Τα λάθη πλέον απαγορεύονται. Οπότε αν ο ατζέντης του Βόσνιου έχει στο μυαλό του να πάρει τον πελάτη του από την ομάδα, θα πρέπει να φέρει άμεσα και μία σοβαρή πρόταση.

Πάντως πρέπει να σχετίζεται με το όλο θέμα, το γεγονός ότι ο Λυμπερόπουλος "φρέναρε" την απόφαση για «δανεισμό» του Τζανετόπουλου. Για την εξάμηνη απόκτηση του στόπερ της ΑΕΚ ερίζουν οι Λαμία, Κέρκυρα και Παναιτωλικός, με τον τελευταίο να έχει κάνει γερό μπάσιμο τις τελευταίες ημέρες, προορίζοντας τον Άνταμ για αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μόρα.

Ωστόσο, στην "Ένωση" άφησαν το θέμα για τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, περιμένοντας να δουν τι θα συμβεί με τον Βράνιες. Διότι αν όντως υπάρξει πρόταση απόκτησής του, δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβουν για αντικαταστάτη από την ξένη αγορά.

Επιπροσθέτως ο Χιμένεθ έχει μπει σε μεγάλο δίλημμα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Τσόσιτς δεν είναι διαθέσιμος (και θα αργήσει κάμποσο να επιστρέψει) και πλέον καλείται να αποφασίσει αν θα εμπιστευτεί τον Βράνιες ή αν θα διατηρήσει τον Λαμπρόπουλο δίπλα στον Τσιγκρίνσκι, όπως συνέβη στα τελευταία επίσημα ματς που ο Βόσνιος απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ