Βράνιες εδώ, Βράνιες εκεί

Βράνιες

Βράνιες εδώ, Βράνιες εκεί

Η ΑΕΚ θα μπει σε συζήτηση με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η διάθεση για επέκταση συνεργασίας, ο διπλασιασμός αποδοχών και η Αντερλεχτ.

Ύστερα από ένα τετράμηνο καλής διαγωγής και αφού του συγχωρέθηκαν τρία διαδοχικά παραστρατήματα, ο Ογκνιεν Βράνιες εισέρχεται εκ νέου σε διαδικασία συζήτησης με την ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να φανεί αν οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και μετά το καλοκαίρι του 2019, ή αν τέλος πάντων θα επιλέξουν την επέκταση της συνεργασίας τους ώστε σε περίπτωση φυγής του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, αυτό να συμβεί με πώληση και όχι μέσω ελεύθερης αποχώρησης.

Ασφαλώς, το κεντρικό και συνάμα κομβικό σημείο αυτής της συζήτησης θα είναι το χρήμα. Στη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα τέλη του περασμένου Γενάρη, όταν μεταφέρθηκε άρον άρον στο γραφείο του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ και εκεί συνειδητοποίησε ότι δεν έχει περιθώρια για «επαναστατικές» δράσεις, ο Βράνιες εκτός από παρατηρήσεις, έλαβε μαζί και μια υπόσχεση.

Σύμφωνα με την οποία οι ετήσιες αποδοχές του θα αυξηθούν σημαντικά στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο αυτό το "σημαντικά" δεν οριοθετήθηκε με ποσά, οπότε είναι δύσκολο να υπολογιστεί και πως ακριβώς μεταφράζεται οικονομικά για κάθε μία από τις δύο πλευρές.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ πίεζε για να πάει στην Αντερλεχτ, ο Βράνιες ζητούσε συμβόλαιο 750.000 ευρώ, δηλαδή να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Κάτι που ασφαλώς δεν θα γίνει δεκτό ούτε τώρα, εφόσον εγείρει τις ίδιες απαιτήσεις.

Για την ΑΕΚ είναι εφικτό το να δώσει στον Βόσνιο ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο καιμ από αυτό του Τσιγκρίνσκι (400.000 ευρώ συν μπόνους συμμετοχών και στόχων έχει λαμβάνειν ο Ουκρανός), αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ενδώσει σε υπέρογκες αξιώσεις. Ένα συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές όμως (δηλαδή γύρω στις 550.000 ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους), η Ενωση μπορεί να το δώσει.

Αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν στη συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας τους, η πιθανότητα πώλησης του ποδοσφαιριστή εντός του καλοκαιριού θα αυξηθεί σημαντικά. Πάντοτε όμως σε εξάρτηση την πρόταση που θα έρθει, καθώς σύμφωνα με όσα ίσχυαν πριν από έξι μήνες, ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ. Ίδωμεν...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ (ΠΙΘΑΝΑ) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Βλέμμα στην Ιταλία, "ματιές" στο Βέλγιο η ΑΕΚ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το τρέιλερ του 'Creed II' θα σε ματώσει

Πάρα πολλοί έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο του Adonis Creed.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24