ΑΕΚ

Βράνιες: "Δικός μας ο τίτλος, θέλουμε το κύπελλο"

Βράνιες: "Δικός μας ο τίτλος, θέλουμε το κύπελλο"
Βράνιες, Γκάλο

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, μίλησε για την τελική ευθεία της σεζόν σε Super League και Κύπελλο, αλλά και για τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός για δύο μήνες.

Γενικώς ο Όγκνιεν Βράνιες δεν είναι από αυτούς που μιλάνε συχνά δημοσίως. Όταν όμως το κάνει, σπανιώς "μασάει" τα λόγια του. Αυτή την φορά μιλώντας στη Blic της Σερβίας, δεν έκρυψε πως αισθάνεται ηδη πρωταθλητής και ο στόχος είναι το κύπελλο. Αποκάλυψε, επίσης, πως μυϊκός τραυματισμός θα τον κρατήσει εκτός μάχης για δυο εβδομάδες. Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, την μετέθεσε για μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Βόσνιος αμυντικός ανέφερε τα εξής: "Θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή κάνω αποθεραπεία και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και για τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο πιστεύω ότι θα προκριθούμε παρά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι.

Στόχος μας είναι το νταμπλ και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει τελειώσει, γιατί η απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι να πάει σε εμάς, μας κάνει να έχουμε οκτώ βαθμούς διαφορά. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το χάσουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω πως ο τίτλος είναι ήδη δικός μας και τώρα σκεφτόμαστε περισσότερο το Κύπελλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ