ΑΕΚ

Βοσνιάδης: "Δεν έχει ταβάνι ο Βασιλαντωνόπουλος"

Βοσνιάδης: "Δεν έχει ταβάνι ο Βασιλαντωνόπουλος"
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν αυτός που βάφτισε τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο δεξί μπακ στον Απόλλων Σμύρνης και μίλησε στο Sport24.gr για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επέλεξε τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο για να ενισχύσει την δεξιά της πλευρά με τον Αλέκο Βοσνιάδη να ήταν αυτός που τον βάφτισε δεξί μπακ με την έλευσή του στον Απόλλων Σμύρνης.Ο τεχνικός της ομάδας της Ριζούπολης μίλησε στο Sport24.gr για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, το πώς τον αναγέννησε αλλά και το πώς βλέπει την παρουσία του στην «Ένωση».

Καταρχήν ο Βοσνιάδης θυμήθηκε: «Ο Σταύρος ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ήταν να φύγει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όταν ήρθα εγώ στον Απόλλωνα αλλά δεν τον αφήσαμε.

Είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι για να καλύψει την θέση του πλαϊνού χαφ και αποφάσισα να αλλάξω θέση και τον έβαλα δεξί μπακ. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του και φρόντισε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά».

Όταν του ζητήθηκε να τον σκιαγραφήσει είπε: «Ο Σταύρος πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί που ότι έχει πετύχει το οφείλει στην πολύ δουλειά που έχει καταβάλει έχοντας συνεχώς τα μάτια του ανοιχτά. Αν και ψηλός για μπακ έχει την ταχύτητα που απαιτείται και γενικότερα έχει το πακέτο. Για αυτό και τον δοκιμάσαμε ως δεξί μπακ με τους συνεργάτες μου γιατί διακρίναμε ότι μπορούσε να βοηθήσει τσεκάροντας το πώς έτρεχε τις πλάγιες γραμμές».

Σε εκείνο το σημείο ο Βοσνιάδης δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Μέχρι που ανέλαβα τον Απόλλωνα δεν τον ήξερα σαν παίκτη παρά μόνο σαν αντίπαλο και ειδικότερα από το προπέρσινο παιχνίδι όταν ήταν στην Παναχαϊκή κι εγώ ήμουνα και πάλι στον Απόλλωνα».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στην Super League ήταν κατηγορηματικός πως: «Θεωρώ πως ο Σταύρος είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει ταβάνι στην καριέρα του και είναι στο χέρι του να τα καταφέρει να πετύχει και στην ΑΕΚ. Δεν τον φοβάμαι αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά όπως είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει και θα δικαιωθεί».

Κι όσο για τον ίδιο και το πώς αισθάνεται για την μεταγραφή που πήρε ο Βασιλαντωνόπουλος στην ΑΕΚ επισήμανε: «Για μας τους προπονητές και για εμένα προσωπικά είναι χαρά ποδοσφαιριστές όπως ο Σταύρος ή ακόμη και πριν από δύο χρόνια ο Μανιάς να συνεχίζουνε την καριέρα τους σε ομάδες της Super League γιατί το αξίζουνε. Και σαν χαρακτήρες και σαν επαγγελματίες. Μάλιστα ο Μανιάς είχε έρθει εκείνη την χρονιά σαν δεύτερη λύση στον Απόλλων Σμύρνης από τον ΠΑΟ Ρουφ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ