ΑΕΚ

Είδαν Βιντιάδης και Χάρις την προπόνηση

Είδαν Βιντιάδης και Χάρις την προπόνηση
Κιθ Χάρις

Οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης βρέθηκαν στα Σπάτα και παρακολούθησαν την απογευματική προπόνηση της ΑΕΚ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Κιθ Χάρις μετέβη στα Σπάτα μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη, με τους δύο άνδρες να επιλέγουν να παρακολουθήσουν την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ μαζί με τον πρόεδρο Θωμά Μαύρο τον διευθύνων σύμβουλο, Ανδρέα Δημητρέλλο.

Ο Άγγλος επενδυτής έκανε μία επιθεώρηση στο χώρο των προπονητικών εγκαταστάσεων, ωστόσο το σημαντικό είναι πως επέλεξε να βρίσκεται στα Σπάτα καθώς έστειλε μήνυμα ότι το ενδιαφέρον του την εμπλοκή του στα διοικητικά της Ένωσης είναι υπαρκτό και όχι φιλολογικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις του "Δικεφάλου", οι Βιντιάδης και Χάρις είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν χαιρετισμό και με τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Τσιάρτα, ενώ γνώρισαν και κάποια ακόμα άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η αποψινή τους κίνηση έχει φυσικά της δική ξεχωριστή σημασία ενόψει του μεγάλου ραντεβού του Σαββάτου (δεν έχει διαρρεύσει ακόμα η ώρα που θα γίνει αυτό) που θα έχουν το Σάββατο με ανθρώπους της ΠΑΕ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κιθ Χάρις θα βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Κιθ Χάρις στους ανθρώπους της ΠΑΕ κάνουν λόγο για άνθρωπο χαμογελαστό, άνετο και ανθρώπινο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επίσκεψή του στην Ελλάδα καθώς έχει βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στη χώρα μας.

Όπως μάλιστα ανέφερε, είχε παρακολουθήσει και το φιλικό ματς της ΑΕΚ στην Αγγλία με την Έβερτον, που έγινε το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Κιθ Χάρις ξεναγήθηκε και σε αίθουσα που είδε τα κύπελλα της Ένωσης καθώς και το τελευταίο πρωτάθλημα, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά:

"Πάει πολύς καιρός για την ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ