ΑΕΚ

Βλέπει Βάτερμαν η ΑΕΚ

Βλέπει Βάτερμαν η ΑΕΚ

Μετά την περίπτωση του Μούλντερ η οποία εντέλει δεν ευδοκίμησε, η 'Ενωση εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα Ολλανδού γκολκίπερ, του Μπόι Βάτερμαν.

Μετά την περίπτωση του Μούλντερ η οποία εντέλει δεν ευδοκίμησε, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα Ολλανδού γκολκίπερ. Ο ύψους 1,88 μ. Μπόι Βάτερμαν διαγράφει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και αναζητεί τη διάκριση μέσω ενός συλλόγου που έχει υψηλότερες απαιτήσεις. Ο Ολλανδός προέρχεται από πέντε συνεχόμενες γεμάτες σεζόν, βασικός σε όποια ομάδα αγωνίστηκε με μεγάλη συνεισφορά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Χέρενφεν, εν συνεχεία μετακόμισε στην Άλκμααρ, αλλά δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες. Το 2010 κατέληξε στην Ντε Γκράαφτσαπ της οποίας γρήγορα άρχισε να αποτελεί βασικό μέλος. Ακολούθησε μία πορεία γεμάτη από αγώνες:

Αρχικά στην Άαχεν με 30 συμμετοχές, εν συνεχεία στην Αϊντχόφεν με 29 ματς και την τελευταία διετία στην Καραμπούκ με 55 συμμετοχές και θετικές εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει σχηματίσει θετική άποψη για τις ικανότητες του Ολλανδού και θεωρεί ότι πρόκειται για πολύ καλή λύση για τη θέση του τερματοφύλακα.

Παρ' όλα αυτά δεν έχει καταλήξει οριστικά, όσο ο Ντούσαν Κούτσιακ είναι διαθέσιμος και παράλληλα υπάρχει χρόνος για να μία ακόμα καλύτερη επιλογή. Στόχος πάντως του σέρβου τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είναι να έχει κλείσει το ζήτημα του πορτιέρο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, την επόμενη Δευτέρα στις 6 Ιουλίου.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ