ΑΕΚ

"Βλέπει" Παναθηναϊκό ο Ροντρίγκες

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε στα Σπάτα ο Πατίτο Ροντρίγκες και έδειξε πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (02/04, 19:30).

Ύστερα από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα (23/03) στα Σπάτα για να πιάσουν ξανά δουλειά. Και μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (02/04) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όμως ήδη από σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε καλά μαντάτα από το μέτωπο των τραυματιών. Ο Πατίτο Ροντρίγκες έδειξε πως ξεπερνά τις ενοχλήσεις οι οποίες τον κράτησαν εκτός αποστολής στο ματς με τον Ατρόμητο. Και ήδη από σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει πως αν δεν επιστρέψουν οι ενοχλήσεις στις επόμενες προπονήσεις, θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Χιμένεθ, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει τις επόμενες μέρες, για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι είτε τον Μιχάλη Μπακάκη, είτε τον Ούγκο Αλμέιδα. Αμφότεροι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Όμως στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, αναμένεται να δοκιμάσουν να ανεβάσουν στροφές. Αντίθετα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που επίσης έκανε ατομικό σήμερα, έχει ακόμα δρόμο μπροστά τους, μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ