ΑΕΚ

Βλέπει ντέρμπι και επιστρέφει

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ετοιμάζεται για επιστροφή στην δράση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως έγινε πέρυσι τον Απρίλη στο αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό.

Όταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βιαζόταν να βγάλει τον γύψο από το αριστερό του χέρι και να φορέσει τον προστατευτικό νάρθηκα ώστε να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, στο μυαλό του είχε το παιχνίδι με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, ο Ουκρανός στόπερ δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητας του. Και το ματς με τους Ιταλούς το είδα από τις εξέδρες. Όπως και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Όμως η αναμονή έλαβε τέλος για τον Τσιγκρίνσκι. Τα 90 λεπτά που έπαιξε στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι, αλλά και η εικόνα που δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις στα Σπάτα, φανερώνουν πως ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ακόμα και στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (19/11) με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Άλλωστε ο Τσιγκρίνσκι δεν είχε χάσει σχεδόν καθόλου έδαφος, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Ακόμα και με τον γύψο στο χέρι, έκανε κανονικά προπόνηση. Το ζήτημα ήταν να "δέσει" το χέρι, ώστε να μπορεί, έστω και με το ειδικό προστατευτικό, να μπαίνει σε φάσεις και μονομαχίες. Κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με τους Σέρβους, πως πλέον έχει γίνει.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

ΑΠΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ

Ο Τσιγκρίνσκι στάθηκε διπλά άτυχος, καθώς μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο ίδιο σημείο του χεριού. Και να χάσει παιχνίδια της ΑΕΚ. Όμως φαίνεται πως το έχει η μοίρα του, να επιστρέφει πάντα πάνω σε… ντέρμπι και μάλιστα παίζοντας με τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα.

Την περασμένη άνοιξη, όταν ο Τσιγκρίνσκι είχε κάνει την επέμβαση στο σπασμένο χέρι, έδωσε μάχη με τον χρόνο για να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μέχρι την Ιταλία έφτασε, για να μπορέσει να προμηθευτεί αυτόν τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα για το χέρι του. Και τελικά όχι μόνο έπαιξε κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά βοήθησε σημαντικά ώστε η ΑΕΚ να κερδίσει με 2-1.

Τώρα ο Τσιγκρίνσκι είναι και πάλι έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ξανά σε παιχνίδι που είναι ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Αυτή την φορά όχι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ