ΑΕΚ

"Βλέπει" Μπουονανότε η ΑΕΚ

"Βλέπει" Μπουονανότε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να "χτενίζει" την αγορά της Αργεντινής για την επιθετική της ενίσχυση και πέραν της επιστροφής του Νάτσο Σκόκο, εξετάζεται κι η περίπτωση του 27χρονου άσου της Κίλμες, Ντιέγκο Μπουονανότε.

Την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε φαίνεται να εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Goal", για την επιθετική της ενίσχυση. Την ίδια ώρα κι οι Αργεντινοί, γράφουν για δυναμικό μπάσιμο της Ένωσης, προκειμένου ο Νάτσο Σκόκο ν' αφήσει τη Νιούελς και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Επιβεβαιώνουν στην Αργεντινή για Σκόκο

Η ΑΕΚ συνεχίζει τη δυναμική της προσπάθεια για την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο, στην Ένωση. Στην Αργεντινή, αναγνωρίζουν ότι είναι πιθανή η επιστροφή του "υδραυλικού" στην Ελλάδα, προκειμένου να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος Αργεντινής, για το Κόπα Αμέρικα, σε τρεις περίπου εβδομάδας.

Αρέσει ο Φιγκερόα

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός από την Ονδούρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έμεινε ελευθερος από τη Χαλ που υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ.

Να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνας επιθυμούν οι Κιτρινόμαυροι και ακόμα ένα όνομα εμφανίζεται στη λίστα τους, στην προσπάθεια ανεύρεσης της καλύτερης επιλογής για τη νέα σεζόν.

Ο Μεϊνορ Φιγκερόα λοιπόν βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του στόπερ, με τον διεθνή 32χρονο κεντρικό αμυντικό να μένει ελεύθερος από την Χάλ, μετά τον υποβιβασμό της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φιγκερόα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βικτόρια στην οποία αγωνίστηκε έξι χρόνια (1993-1999), ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα στην οποία παρέμεινε για 4 χρόνια μετρώντας 24 συμμετοχές και δύο γκολ.

Από εκεί και πέρα, μετακόμισε στην Ολύμπια, για τα επόμενα 5 χρόνια, έχοντας 100 ματς στα πόδια του και 6 τέρματα, για να φορέσει τη φανέλα της Ουίγκαν, με την οποία συνολικά αγωνίστηκε 179 φορές και πέτυχε 4 γκολ.

Στη Χαλ, τελευταία του ομάδα έπαιξε από το 2013 μέχρι και φέτος, μετρώντας 35 συμμετοχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1999 συμμετέχει στις εθνικές ομάδες της Ονδούρα, ξεκινώντας από την Κ20, μέχρι την πρώτη ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ