ΑΕΚ

Βλέπει Λουκίνα η ΑΕΚ

Βλέπει Λουκίνα η ΑΕΚ
Λουκίνας

Την περίπτωση του Γιάννη Λουκίνα εξετάζουν σοβαρά στην ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης. Τι ζητάει ο Ηρακλής και τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του.

ΑΕΚ και Ηρακλής πήραν τα δυο εισιτήρια για την επιστροφή στην Superleague και ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών για να γεμίσουν το ρόστερ τους με ποιότητα και μία από αυτές είναι του Γιάννη Λουκίνα.

Ο 23άχρονος στράικερ του Γηραιού πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με 28 συμμετοχές και 14 γκολ στην Football League, οπότε μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ενδιαφέρον από συλλόγους της Superleague ( ως τέτοια λογίζεται φυσικά η ΑΕΚ).

Τον θέλουν, υπάρχει διαφορά

Το συμβόλαιο του Λουκίνα λήγει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στον Ηρακλή γίνεται προσπάθεια να ανανεωθεί, αφού υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά πρώτα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στον οικονομικό.

Κάπου εδώ έρχεται η ΑΕΚ που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο και έχουν παρακολουθήσει άνθρωποι της, περιμένοντας πάντα να μάθει τις εξελίξεις γύρω από την ανανέωση του.

Την υπόθεση πάντως χειρίζεται ο εκπρόσωπος του Λουκίνα, κ. Ζαφειρόπουλος, που θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Γηραιό προτού μπει σε επίσημες συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Δηλαδή μιλάμε για ένα σίριαλ που ίσως τραβήξει λίγες εβδομάδες. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ