ΑΕΚ

Βλέπει και Κρισλάν ο Μιλοβάνοβιτς

Βλέπει και Κρισλάν ο Μιλοβάνοβιτς
Κρισλάν

Διαβάστε τι ισχύει με την περίπτωση του Κρισλάν που εντυπωσίασε κόντρα στην Κορίνθιανς και γι αυτό το λόγο μπήκε στο μπλοκάκι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης παρακολουθεί πολλά ματς στη Βραζιλία σε καθημερινή βάση και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το παιχνίδι που διεξήχθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα Πέμπτης ανάμεσα στην Κορίνθιανς Παναπολένσε.

Ο αγώνας ήταν για την πρώτη κατηγορία του Παουλίστα ( οι δύο ομάδες έχουν διαφορά δύο κατηγοριών, αλλά στα πολιτειακά πρωταθλήματα ομάδες όπως η Παναπολένσε υπογράφουν με καλούς παίκτες από το πάνω ράφι για να ενισχυθούν) και η Κορίνθιανς επικράτησε με 5-3 σε ένα χορταστικό ματς.

Έναν από αυτούς τους παίκτες έχει στο ρόστερ της και η Παναπολένσε, ο οποίος έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται σοβαρά από την Ένωση, καθώς είναι δεύτερος σκόρερ του Παουλίστα με 6 γκολ σε 10 παιχνίδια (τα 2 τα σημείωσε κόντρα στην Κορίνθιανς που μπήκε σαν αλλαγή στο ημίχρονο).

Ο λόγος για τον 23χρονο Κρισλάν Ενρίκε Ντα Σίλβα Ντε Σόουζα, η αλλιώς Κρισλάν που έχει υπογράψει στην Παναπολένσε για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με την ομάδα να έχει δικαίωμα ανανέωσης εάν του καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό.

Στην ΑΕΚ μετά και την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Κορίνθιανς, έχουν βάλει τον Κρισλάν ψηλά στην μεταγραφική λίστα και με την επιστροφή του «Μίλο» στην Αθήνα θα συζητηθεί περαιτέρω η περίπτωση του.

Το who is who του Κρισλάν

Ο Κρισλάν έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και δεξιά με σχετική ευκαιρία όντας και αριστεροπόδαρος. Το 2014 αγωνίστηκε στη Β' κατηγορία της Βραζιλίας με την φανέλα της Ναούτικο, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ