ΑΕΚ

"Βλέπει" ενδεκάδα ο Κορδέρο μετά από επτά μήνες

"Βλέπει" ενδεκάδα ο Κορδέρο μετά από επτά μήνες
Κορδέρο Δημούτσος INTIME SPORTS

Ο Κορδέρο θα είναι μέσα στις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Δέλλας στο παιχνίδι με την Λάρισα, σε σχέση με το σχήμα της περασμένης Τετάρτης(3/6) στη Ριζούπολη.

Από εκείνο το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Φωστήρα στο ΟΑΚΑ, που ο Μιγκέλ Κορδέρο αποχώρησε τραυματίας πριν καν συμπληρωθεί 20άλεπτο, έχουν περάσει κάτι λιγότερο από επτά μήνες.

Εκείνος ο τραυματισμός είχε υποχρεώσει τον Ισπανό μέσο αφενός να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αφετέρου να ταλαιπωρηθεί για αρκετούς μήνες. Τώρα όμως όλα αυτά ο Κορδέρο τα έχει αφήσει πίσω του και ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, στη βασική ενδεκάδα. Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο Τραϊανός Δέλλας στην άσκηση τακτικής που έκανε στη σημερινή (6/6) τελευταία πριν το ματς προπόνηση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έβαλε τον Κορδέρο παρτενέρ του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ομάδα των «βασικών». Με τον Ισπανό να παίρνει την θέση του Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στο ματς με τον Απόλλωνα. Ο Ισπανός μέσος αλλά και ο Τζανετόπουλος αντί του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, θα είναι και οι μοναδικές αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Δέλλας στο παιχνίδι με την Λάρισα, σε σχέση με το σχήμα της περασμένης Τετάρτης στη Ριζούπολη. Αυτή τουλάχιστον, είναι η εικόνα από την άσκηση τακτικής της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ