ΑΕΚ

Βλάχος: "Θα πεθάνουμε στο γήπεδο"

Βλάχος: "Θα πεθάνουμε στο γήπεδο"
Βλάχος INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε πως οι παίκτες του θα "πεθάνουν" στο γήπεδο με σκοπό η ΑΕΚ να κερδίζει, ενώ στάθηκε και στα δακρυσμένα μάτια των νεαρών άσων για το αποτέλεσμα.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, γι' αυτό που έκαναν γι' αυτά τα παιδιά. Αν μη τι άλλο δεν έμεινε κανείς μόνος του σήμερα. Λυπάμαι που δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης. Το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ. Αυτή την εντύπωση έχω εγώ.

Χρειάζεται υπομονή. Είναι κρίμα, αλλά και συγκινητικό το να βλέπεις τα παιδιά δακρυσμένα στο πρώτο ματς που έχασε η ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

Για το γεγονός πως υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, τόνισε: "Όταν ο Φουρτάδο θα βελτιωθεί θα έχουμε μια επιπλέον βοήθεια. Όταν ο Παυλής χάσει κάποια κιλά επίσης θα έχουμε άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα μας. Σήμερα ο Παυλής ήταν ότι καλύτερο είχε μπροστά η ΑΕΚ".

Για τις μεταγραφές, δήλωσε: ""Είπα ναι στον Γιάγκο, γιατί ξέρω ότι η ομάδα δεν μπορεί να δώσει λεφτά για μεταγραφές. Ήθελα να δέσει η άμυνα. Αυτή ήταν η επιλογή, να έρθει ο Γιάγκο γρήγορα. Νομίζω είναι σκληρό. Το θεωρώ τραγικό να βρω άλλη λύση τώρα.

Δεν μπορεί εξάλλου να τον πληρώσει η ομάδα. Δεν τα ήξερα, τα διάβαζα. Αλλά είναι τραγικό αυτό που ζει η ΑΕΚ. Στήσαμε μία ομάδα από ερασιτέχνες, ό,τι έμεινε στην παλιά ΑΕΚ και από τη Β' Εθνική. Και ότι βρούμε στην πορεία για να έχει βοήθεια και ο Γροντής και τα άλλα παιδιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που μεγάλωσα το ρόστερο, γιατί τα παιδιά δεν θα αντέξουν στη συνέχεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ