ΑΕΚ

Βινίσιους: "Έχω μάθει γρήγορα"

Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βινίσιους, παρόλο που βρίσκεται λιγότερο από έναν μήνα στην ΑΕΚ, έχει καταλάβει τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει προλάβει να συμπληρώσει ακόμα ούτε έναν μήνα στην ΑΕΚ ο Βινίσιους ντε Φρέιτας. Ενώ έχει πάρει μόνο λίγα αγωνιστικά λεπτά, στο ματς με την Βέροια. Παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ της ΑΕΚ, μιλώντας στον «Antenna satellite & pacific», τόνισε πως έχει ήδη καταλάβει την σημασία για την ομάδα, ενός ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

"Σε αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω αντιληφθεί τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έμαθα γρήγορα πως αυτό είναι το ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ κάτι που γίνεται αντιληπτό τις τελευταίες μέρες και στα αποδυτήρια βλέποντας όλους τους παίκτες της ομάδας να ανυπομονούν για να έρθει η 'ωρα του παιχνιδιού.

Τέτοια παιχνίδια θέλουν ψυχή, πάθος και απόλυτη συγκέντρωση. Όλα τα ντέρμπι σε κάθε μέρος του κόσμου έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Εάν πάντως δεν βάλουμε πάθος στο παιχνίδι μας, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε δευτερόλεπτο δύσκολα θα πάρουμε θετικά πράγματα. Όμως είμαι βέβαιος πως η ΑΕΚ θα παίξει για να νικήσει και θα τα καταφέρει. Υπάρχει η απαραίτητα προετοιμασία γι' αυτό, αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και δεν θέλει κανείς μας όλος αυτός ο κόσμος που θα μας βλέπει στο γήπεδο και από την τηλεόραση να απογοητευθεί. Θα παλέψουμε γιατί το οφείλουμε στην ομάδα, στον κόσμο και προ πάντων στους εαυτούς μας. Από εδώ και πέρα υπάρχουν ματς που η ΑΕΚ δεν πρέπει να τα χάσει. Να μην χάσει ούτε βαθμό. Έχουμε την προσπάθεια να μπούμε στα πλέϊ-οφ κι από εκεί να διεκδικήσουμε την κορυφή.

Έχουμε το κύπελλο που πρέπει να το κατακτήσουμε! Όμως όλα αυτά σε αυτή την τελική ευθεία της σεζόν προϋποθέτουν νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής. Μπορούμε να το κάνουμε και εφόσον το καταφέρουμε θα έχουμε βάλει τις πιο στέρεες βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία ως το τέλος της σεζόν. Θα μας τονώσει ψυχολογικά και βέβαια σκεφτόμαστε τον κόσμο που το περιμένει κι αυτός. Το νιώθω καθημερινά και θέλω πάρα πολύ να τους κάνουμε ευτυχισμένους.

Το μόνον βέβαιο είναι πως η ομάδα μου θα παίξει με πάθος. Θα παίξει όπως πρέπει, πολύ καλά για να τα καταφέρει!!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ