ΑΕΚ

Βιλά: "Πρώτα ο Ηρακλής και μετά ο Ολυμπιακός"

Βιλά: "Πρώτα ο Ηρακλής και μετά ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίντακ Βιλά μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή και τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να πάρει το τρίποντο και μετά να κοιτάξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ο Ντίντακ Βιλά. Ο Ισπανός αμυντικός της Ένωσης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια και παραμένει πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

"Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι να μπαίνουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δυνατά για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης", τόνισε αρχικά ο Ντίντακ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (26/9) με τον Ηρακλή και συνέχισε:

"Αυτό που με απασχολεί, είναι μόνο η δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, τότε θα τα καταφέρουμε. Αν δεν παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, τότε το παιχνίδι μπορεί να γίνει περίπλοκο".

Για το γεγονός ότι ο Κετσπάγια θέλει η ομάδα του να αναπτύσσεται από τα άκρα, ο Ισπανός είπε: "Σε όλους παίκτες αρέσει να συμμετέχουν δημιουργικά στο παιχνίδι της ομάδας. Φυσικά αρέσει και σ' εμάς (στους μπακ), αλλά δουλειά μας είναι πρώτα να έχουμε το νου μας στην άμυνα. Πρώτα η άμυνα και μετά η επίθεση".

Ο Ντίντακ αναφέρθηκε και στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου: "Πάντα ένα γκολ αυξάνει την αυτοπεποίθηση του ποδοσφαιριστή και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν: "Δεν με ανησυχεί που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εγώ ξέρω ότι αυτό που προέχει είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ