ΑΕΚ

Βήμα, βήμα κοντά στον Λούκα

Βήμα, βήμα κοντά στον Λούκα
Λούκα

Η ΑΕΚ κάνει καθημερινά βήματα προόδου στην υπόθεση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Λούκα.

Ο βραζιλιάνος εξτρέμ της Κρισιούμα αποτελεί εδώ και περίπου έξι μήνες την καψούρα του Μιλοβάνοβιτς ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον φέρει στην ΑΕΚ έχοντας πείσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την αξία του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της «Elenko Sports» προκειμένου μέσα στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρωθεί το… deal μεταξύ της ΑΕΚ και του Λούκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ, έχοντας ως σύμμαχό της την προαναφερθείσα εταιρία ατζέντηδων, η οποία μετά την υπόθεση του Τζιοβάνι που κατέληξε σε «ναυάγιο» για την Ένωση, προσπαθεί να επαναφέρει την επαφή της με την Ένωση σε δημιουργικό επίπεδο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κάνει καθημερινά βήματα προόδου.

Αυτό που μαθαίνουν στην Ένωση είναι ότι η Elenkο έχει πείσει τον Λούκα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα εν αντιθέσει με την περίπτωση του Τζιοβάνι ο οποίος τελικά (όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24 Radio) τελικά αποδείχθηκε ότι δεν επιθυμούσε να έρθει στην ΑΕΚ.

Αν τελικά όλα κυλήσουν όπως θέλει και ελπίζει ο «Μίλο» υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε τον ποδοσφαιριστή το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά και την επόμενη ομάδα του. Αν τελικά δεν υπάρξει θετική εξέλιξη ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, η υπόθεση δεν κλείνει καθώς η ΑΕΚ θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα της για να συνεργαστεί μαζί του από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Επίσης, αν η ΑΕΚ δεν αποκτήσει τον Λούκα, ενδεχομένως να μην προχωρήσει με περίπτωση άλλου εξτρέμ μόνο και μόνο για να κάνει μεταγραφή. Αντιθέτως θα δει πιο ζεστά την περίπτωση απόκτησης στόπερ ή φορ, με την προτεραιότητα να δίδεται στην πρώτη υπόθεση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ