ΑΕΚ

Βασιλόπουλος: "Πρόβλημα στο γήπεδο της ΑΕΚ με τη στάθμευση"

Βασιλόπουλος: "Πρόβλημα στο γήπεδο της ΑΕΚ με τη στάθμευση"
Βασιλόπουλος

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, τόνισε ότι προκύπτει πρόβλημα στο γήπεδο που θέλει να φτιάξει η ΑΕΚ με τη στάθμευση και την υπογειοποίηση.

Τη διαφωνία του σχετικά με την "Αγιά Σοφιά", το γήπεδο που θέλει να κατασκευάσει η ΑΕΚ, εξέφρασε ακόμη μία φορά, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος. Αυτή τη φορά μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι προκύπτει πρόβλημα στο γήπεδο που αφορά στη στάθμευση και την υπογειοποίηση.

"Εμείς είχαμε πει θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, και προεκλογικά. Διαφωνούσαμε στο υπαρκτό σχέδιο, στο άλσος γιατί αφαιρούσε στρέμματα. Έπαιρνε με τον νόμο και την διαχείριση αυτού από τον Δήμο και της έδινε την δυνατότητα στο 5% του άλσους να κάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες δραστηριότητες. Υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας, κυκλοφορίας και στάθμευσης. Το πιο σοβαρό είναι ότι έχει το σχέδιο του γηπέδου λίγες θέσεις στάθμευσης. Δεν διευκολύνει την κυκλοφορία η υπογειοποίηση της Φωκών για 250 μέτρα.

Είναι τεράστιο έργο αλλά περισσότερο είναι για καλύτερη πρόσβαση από τον Περισσό για τους πεζούς για το γήπεδο. Δόθηκε σε διαβούλευση η μελέτη, είναι ασφυκτικά τα περιθώρια για να τοποθετηθούμε. Είναι πέντε αρμόδια όργανα του Δήμου που πρέπει να συνεδριάσουν και θα τοποθετηθούμε στην ώρα μας. Προσπαθούμε να βρούμε ένα κοινό τόπο για να γίνει το γήπεδο και να ωφεληθεί η πόλη.

Αν δείτε το άλσος, έχουμε προσπαθήσει ένα χρόνο να φυτεύσουμε 700 δέντρα. Είναι σε άριστη κατάσταση. Χρειάζεται φροντίδα. Δεν έχουμε προσωπικό. Ζούμε και λειτουργούμε με συμβασιούχους. Είναι στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών το άλσος.

Χάσαμε στο ΣτΕ αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Απο εκεί και πέρα είμαστε ποχρεωμένοι να τηρήσουμε τον νόμο. Είναι και ζήτημα δημόσιας περιουσίας", υποστήριξε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ