ΑΕΚ

Βασιλειάδης: "Σύντομα λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μήνυμα έστειλε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξει λύση.

Εκείνο που έχουν εισπράξει στην ΑΕΚ, είναι πως από την μεριά της κυβέρνησης υπάρχει η βούληση να ληφθούν όλες εκείνες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες, ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το εμπόδιο που βάζει η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας στο έργο του νέου γηπέδου. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον Γιώργο Βασιλειάδη. Ο υφυπουργός αθλητισμού μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA αναφέρθηκε στις λύσεις που πρέπει να δοθούν και μάλιστα σύντομα, στο ζήτημα του γηπέδου.

"Αυτό το ζήτημα πρέπει να τελειώσει. Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, κάποιες εκδηλώσεις, παρεξηγήσεις που πρέπει να λυθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Πρέπει να διασφαλίσουμε και στον δήμο αυτά που ζητάει στον τομέα των υποδομών και να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για την πόλη, όπου λίγο έως πολύ έχουν εξασφαλιστεί.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ιστορία που έχουμε να κάνουμε με τη νομιμότητα. Το γήπεδο πρέπει να γίνει. Νομίζω μέσα στον επόμενο μήνα θα λυθεί το θέμα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το θέμα της ΑΕΚ έχει ξεφύγει από το καθαρά αθλητικό. Επειδή υπάρχει μεγάλη κοινωνική ένταση πρέπει να λυθεί. Δεν είναι τα… ψηφαλάκια. Πρέπει να λυθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ