ΑΕΚ

Βασιλαντωνόπουλος: "Δεν το έχω συνειδητοποιήσει"

Βασιλαντωνόπουλος: "Δεν το έχω συνειδητοποιήσει"
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μιλά στο Sport24.gr για την μεταγραφή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην ΑΕΚ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο.

"Όνειρο ζω και μην με ξυπνάτε τώρα", ερμηνεύει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το τραγούδι του να συνοδεύει τον Σταύρος Βασιλαντωνόπουλο καθώς όπως παραδέχθηκε στο Sport24.gr ζει το όνειρό του με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μπορεί να αποτελεί ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια αλλά ακόμη δεν τον έχει συνειδητοποιήσει μία μέρα μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών του με τον Απόλλων Σμύρνης στα πλέι οφ τηςFootballLeague.

Η εμφάνιση του Βασιλαντωνόπουλου στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στην Ριζούπολη κόντρα στην ΑΕΚ στο 3-3 για την 8αγωνιστική των πλέι οφ αποτέλεσε και το κλειδί της μεταγραφής του και κατ΄ επέκταση του άλματός του στην καριέρα του. Της υπογραφής του στην «Ένωση» και της δυνατότητάς του να αγωνιστεί στηνSuperLeague.

Κι όσο για τον ίδιο; Ο 23χρονος φροντίζει να παραμένει ταπεινός όπως φάνηκε και από την αρχική του τοποθέτηση στην επικοινωνία του Sport24.gr μαζί του.

Τα ευχαριστώ μετά το αντίο

"Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην διοίκησή της, στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ για την χρονιά που ολοκληρώθηκε και την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου. Θα ήθελα όμως προσωπικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Αλέκο Βοσνιάδη και στο τιμ του που από την πρώτη μέρα που ήρθανε στην ομάδα με εμπιστεύτηκαν και με χρησιμοποίησαν και σε διαφορετική θέση αλλά και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Κοτταρά που με είχε φέρει στην ομάδα του Απόλλωνα το καλοκαίρι. Και ακόμη αν και φεύγω από τον Απόλλωνα Σμύρνης του εύχομαι καλή συνέχεια".

Ο Βοσνιάδης τον βάφτισε δεξιό μπακ

Για την απόφαση του Αλέκου Βοσνιάδη να τον χρησιμοποιήσει ως δεξί μπακ για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Βασιλαντωνόπουλος σχολίασε: "Είναι αλήθεια ότι δεν είχα ξαναπαίξει σε αυτήν την θέση στην καριέρα μου. Δέχτηκα όμως την απόφασή του χωρίς να το σκεφτώ και άρχισα αμέσως την δουλειά ώστε να βελτιωθώ και τακτικά και έξτρα σε κάποια κομμάτια μέχρι να την μάθω".

Κι όσο για την φυσική του θέση του 23χρονου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ; "Η φυσική μου θέση ήταν του δεξιού χαφ αν και έχω αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ στον Παναιγιάλειο (σ.σ. έχει αγωνιστεί επίσης σε Θύελλα Αιγίου και Παναχαϊκή".

Ο Βοσνιάδης μπορεί να βρήκε τον Βασιλαντωνόπουλο στον Απόλλων Σμύρνης όταν ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά δεν του ήταν άγνωστος. "Τον γνώριζα και με γνώριζε ειδικά μετά και από το παιχνίδι πριν από δύο χρόνια όταν ήταν και πάλι στον Απόλλων Σμύρνης και εγώ στην Παναχαϊκή. Μπορεί να είχε φύγει νικητής με 1-2 αλλά είχα παίξει πολύ καλά".

Δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε

Για το γεγονός ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης με την έλευσή του στην τεχνική ηγεσία του Απόλλων Σμύρνης τον αναγέννησε ο 23χρονος θυμάται: "Μπορεί στο πρώτο εξάμηνο να είχα αρκετές δυσκολίες αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω", για να εξηγήσει.

"Πολύ απλά γιατί είμαι της λογικής ότι όταν δουλεύεις σκληρά θα δικαιωθείς», όπως και συνέβη και με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ όπου και στάθηκε. «Δεν μπορώ να το εκφράσω τι μου έχει συμβεί. Κι αυτό γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο ότι έχω πάρει μεταγραφή σε μία τόσο τεράστια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Όλα έγιναν σε ένα κλικ. Από τα αζήτητα νιώθω ότι βρέθηκα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αισθάνομαι ότι είναι σαν όνειρο".

"Στην ΑΕΚ χωρίς δεύτερη σκέψη"

Για το πότε άρχισε το φλερτ με την ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος δήλωσε: "Μετά το παιχνίδι της Ριζούπολης την περασμένη Τετάρτη διάβασα στο ίντερνετ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και προχθές την Δευτέρα το βράδυ υπήρξε η επαφή και κατευθείαν συμφωνήσαμε. Ποιος θα το σκεφτότανε άλλωστε. Όταν σε καλεί μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ κάθε ποδοσφαιριστής και ειδικά στην ηλικία μου θα ήθελε να πάει χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι έκανα και εγώ".

"Τεράστιο μέγεθος η ΑΕΚ"

Κι όσο για τον ίδιο; Για το πώς βλέπει τον εαυτό του στην ΑΕΚ είπε: "Είμαι έτοιμος με ταπεινότητα να συνεχίσω την σκληρή δουλειά μου και ακόμη περισσότερο για να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν για να με φέρουνε στην ΑΕΚ που πρόκειται για ένα τεράστιο μέγεθος του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Πως όμως βλέπει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αν αυτό είναι η κλήση του στην Εθνική ομάδα ο Βασιλαντωνόπουλος όπως προείπε με ταπεινότητα είπε: "Το επόμενο βήμα θα έρθει με υπομονή αρκεί να έχω όπως και όλοι μας την υγεία μας πάνω από όλα".

"Μακάρι να κατακτήσω τον πρώτο μου τίτλο με την ΑΕΚ"

Τέλος για το ότι η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που με την επιστροφή της μετά από δύο χρόνια στην Super League όπου ανήκει βάσει της νοοτροπίας της θα διεκδικήσει τίτλους ο 23χρονος ακραίος ευχήθηκε: "Μακάρι να κατακτήσω τον πρώτο μου τίτλο στην καριέρα μου στην διάρκεια της παρουσίας μου στην ΑΕΚ και να γίνω κι εγώ κομμάτι της ιστορίας της εκτός από τα είμαι ποδοσφαιριστής της. Όπως σου είπα ζω ένα όνειρο και θέλω να το απολαύσω στην πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ