ΑΕΚ

Βασικός και τραυματίας ο Ζιοβάνι

Βασικός και τραυματίας ο Ζιοβάνι

Ως βασικός αγωνίστηκε σήμερα (19/7) ο Ζιοβάνι, στον αγώνα ανάμεσα στην Φλουμινένσε και την Βάσκο ντα Γκάμα, αλλά αποχώρησε λόγω τραυματισμού!

Η μεταγραφή του Ζιοβάνι στην ΑΕΚ έχει μπερδευτεί αρκετά, καθώς η κάθε πλευρά υποστηρίζει διαφορετικά σενάρια.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, αγωνίστηκε σήμερα (19/7) ως βασικός στον αγώνα της Φλουμινένσε κόντρα στην Βάσκο ντα Γκάμα, με τις ελπίδες για τη μετεγγραφή του στην "Ένωση" να μειώνονται.

Παρόλα αυτά, η πλευρά της "Ένωσης" υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το θέμα, κάτι που αναμένεται ότι θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Όλα του Ζιοβάνι δύσκολα

Όλα τα στραβά του κόσμου έχει αρχίσει να συγκεντρώνει η υπόθεση της μεταγραφής του Ζιοβάνι στην ΑΕΚ. Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως η κατάσταση παραμένει μπλεγμένη, ήρθε και ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Μάλιστα ο Ζιοβάνι αποχώρησε από το γήπεδο και έδειχνε να πονάει πολύ στο γόνατο. Και μένει να φανεί τις επόμενες ώρες, πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός.

Πάντως ο παίκτης ξεκίνησε κανονικά βασικός στην ενδεκάδα της Φλουμινένσε, κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί καλό μαντάτο για την ΑΕΚ.

Ένας ποδοσφαιριστής που είναι με την βαλίτσα στο χέρι για να μετακομίσει με μεταγραφή, δεν μπαίνει στο βασικό σχήμα της εν δυνάμει πρώην ομάδας του. Ωστόσο στην ΑΕΚ εξακολουθούν να θεωρούν πως έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση και θα επιδιώξουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μέσα στην εβδομάδα. Εκτός αν προκύψουν νέα δεδομένα από τον τραυματισμό του παίκτη.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ