ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα στα Σπάτα μετά τη ματαίωση του Κυπέλλου

Βαρύ το κλίμα στα Σπάτα μετά τη ματαίωση του Κυπέλλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει το φετινό Κύπελλο Ελλάδας προκάλεσε "παγωμάρα" στους παίκτες της ΑΕΚ που δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Σάρωσε τα βραβεία της 24ης αγωνιστικής ο Βάργκας.

Κανονικά προπόνηση είχε το πρόγραμμα της ΑΕΚ για την Παρασκευή (4/3) στα Σπάτα. Άλλωστε η ζωή συνεχίζεται έτσι κι αλλιώς. Και αυτό το μήνυμα ήθελε να περάσει και ο Γκουστάβο Πογέτ.

Όμως η αλήθεια είναι πως το κλίμα ήταν βαρύ. Κυρίως "παγωμάρα" στους παίκτες που αλλιώς περίμεναν να εξελιχθεί από εδώ και πέρα η σεζόν και διαφορετικά εξελίσσεται. Στεναχωρημένοι ήταν οι "κιτρινόμαυροι" για το γεγονός πως δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κύπελλο.

Και μάλιστα στα πηγαδάκια τους, αυτό που έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ήταν πως "αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα". Επίσης είχαν την απορία για τον διαχωρισμό στην απόφαση, ανάμεσα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Πάντως πλέον οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν μόνο με το πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο Πογέτ.

Στο μεταξύ ο Μιχάλης Μπακάκης, συνέχισε σήμερα την θεραπεία του. Ενω το παρών στα Σπάτα έδωσε ξανά και ο Μπρούνο Σουκουλίνι που είναι στην Αθήνα.

Ο Βάργκας σάρωσε τα βραβεία

Ο Ρόναλντ Βάργκας, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, δεν έχει πλέον την ευκαιρία να διεκδικησει να σηκώσει το κύπελλο, όμως ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, έφυγε σήμερα (4/3) από τα Σπάτα με δυο τρόπαια.

Του καλύτερου ποδοσφαιριστή της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά και του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής. Μάλιστα ο Βάργκας μίλησε για το σκοράρισμα και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

"Είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρνεις να κερδίσεις αυτά τα βραβεία σε ένα ντέρμπι. Έτσι κι αλλιώς για όλους τα ντέρμπι είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Τόσο για την ομάδα γενικά όσο για μένα.

Αισθάνομαι χαρούμενος που πήρα αυτά τα δύο βραβεία, αλλά θέλω να πω ότι θα τα μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου γιατί όλη η ομάδα κέρδισε και όχι μόνο εγώ.Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι δουλειά συνολική.

Εγώ ήμουν ο τυχερός που άγγιξα τελευταίος τη μπάλα και κατάφερα να τη στείλω στα δίχτυα του αντιπάλου και να σκοράρω, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο όποιος και να σκόραρε. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που εγώ τα κατάφερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε τη νίκη και σ” αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ