ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα για Βάργκας στην ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα για Βάργκας στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Πογέτ δεν θα αφήσουν ατιμώρητη την ενέργεια του Βάργκας, ενώ το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως ο παίκτης δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Έτσι κι αλλιώς το κλίμα για τον Ρόναλντ Βάργκας μετά την απερίσκεπτη ενέργεια που έκανε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν βαρύ. Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, ένας προπονητής σαν τον Γκουστάβο Πογέτ, που από την αρχή έθεσε ως βασική αρχή λειτουργίας της ομάδας την πειθαρχία, δεν μπορεί να αφήσει να περάσει ατιμώρητο ένα τέτοιο περιστατικό απειθαρχίας.

Ενώ και η διοίκηση της ΑΕΚ αξιολογεί ως σοβαρό, αυτό το περιστατικό. Επομένως είναι δεδομένο πως εκτός απ’ ότι προβλέπει ο ΚΑΠ λόγω της αποβολής, ο Βάργκας θα τιμωρηθεί και… εσωτερικώς. Πάντως η αλήθεια είναι πως το κλίμα για τον Βενεζουελάνο έγινε ακόμα πιο βαρύ, από την συμπεριφορά που είχε ο παίκτης μετά την αποβολή.

Όχι μόνο απώθησε τον Μάνταλο όταν προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον αποτρέψει από διαμαρτυρίες στον διαιτητή, αλλά κυρίως έδειξε να μην έχει αντιληφθεί την ζημιά που προκάλεσε στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι περίμεναν πως ο Βάργκας θα ζητούσε μια συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το ματς.

Όμως ο Βενεζουελάνος έφυγε πρώτος και βιαστικά, χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Ενώ φυσικά τη Δευτέρα (9/11) απουσίαζε από τα Σπάτα, καθώς έχει ταξιδέψει για την πατρίδα του, για να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Αρναούτογλου: Το πλάνο απέτυχε

Η επόμενη μέρα και ο… Βάργκας

Εισήγηση για πρόστιμο στην ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ