ΑΕΚ

Βάργκας ο… ρυθμιστής

Βάργκας ο… ρυθμιστής
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει στην προπόνηση της Πέμπτης τον Ρόναλντ Βάργκας, για να πάρει οριστικές αποφάσεις για το αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αλήθεια είναι πως κάποιες θέσεις στο αρχικό σχήμα είναι καπαρωμένος. Όπως του Γιόχανσον με τον Σιμόες στα αμυντικά χαφ ή του Πλατέλλα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Για κάποιες άλλες θέσεις, όπως αυτή του αριστερού μπακ, προέκυψε στην χθεσινή (10/9) προπόνηση ισχυρό φαβορί που είναι ο Ντίντακ Βίλα.

Τον Ισπανό τον είχε ο Δέλλας στους «βασικούς», ενώ τον Σοϊλέδη στους αναπληρωματικούς και μάλιστα ως… στόπερ. Επίσης υπήρξε μια ξεκάθαρη ένδειξη, πως ο τεχνικός της ΑΕΚ σκοπεύει να δώσει για πρώτη φορά θέση βασικού σε ματς πρωταθλήματος, στον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ως ελεύθερο πίσω από τον σέντερ φορ.

Όμως ο πραγματικός ρυθμιστής της σύνθεσης της γραμμής κρούσης του κυριακάτικου παιχνιδιού, θα είναι ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος μέσος, υπερατλαντικού ταξιδιού επιτρέποντος, θα δώσει το παρών στη σημερινή (10/9) προπόνηση στα Σπάτα (που θα διεξαχθεί ίδια ώρα με την σέντρα του ματς με ΠΑΣ, δηλαδή 16.00), μετά από δέκα μέρες απουσίας στην εθνική του ομάδα.

Και ο Δέλλας θα κληθεί να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει την Κυριακή τον Βάργκας στη βασική ενδεκάδα ή θα τον κρατήσει στον πάγκο και ξεκούραστο για παν ενδεχόμενο. Άλλωστε μπορεί ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο φιλικό της Βενεζουέλας με τον Παναμά την περασμένη Τρίτη (8/9), αλλά έβγαλε 90άλεπτο στο ματς της προηγούμενης Παρασκευής με τις Ονδούρες. Και το κτύπημα στην περόνη που κουβαλά από το Κόπα Αμέρικα, απαιτεί ειδική διαχείριση.

Αν πάντως ο Δέλλας αποφασίσει να συμπεριλάβει τελικά στο πλάνο του για το ματς με τον ΠΑΣ τον Βάργκας, τότε ο Βάργκας θα συμπληρώσει την τριάδα πίσω από τον φορ μαζί με τον Μπουονανότε και τον Πλατέλλα.

Και πιθανότατα παίζοντας στα άκρα. Ενώ για την κορυφή ο Δέλλας θα αποφασίσει ανάμεσα στον Αραβίδη και τον Κρισάντους. Αν πάλι ο Δέλλας προτιμήσει να κρατήσει στον πάγκο τον Βάργκας, τότε Κρισάντους, Αραβίδης και Μπαρμπόσα, θα είναι υποψήφιοι για δυο θέσεις. Μια του αριστερού εξτρέμ και μια του σέντερ φορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ