ΑΕΚ

Βάργκας: "Με τον Χιμένεθ είμαστε καλύτερα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βάργκας μίλησε και για την παρουσία του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ αλλά και για το ματς με τον Ατρόμητο.

Είναι γεγονός πως ο Ρόναλντ Βάργκας, ακόμα και με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, έχει χρειαστεί να μείνει πολλές φορές στον πάγκο, ακόμα και εκτός αποστολής. Όμως ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με καλή εμφάνιση, αναγνωρίζει την δουλειά του Ισπανού τεχνικού στην ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Βάργκας, μιλώντας στην κάμερα τηςNova, τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση και προσπαθεί να διορθώσει όσα έκανε λάθος στην αρχή της σεζόν.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν και μετά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θέλαμε, αλλά δουλεύουμε καθημερινά για να διορθώσουμε όσα δεν κάναμε σωστά».

- Είναι έξτρα δέλεαρ για σας το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει να νικήσει εκτός έδρας από τον προηγούμενο Οκτώβριο;
«Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα δέλεαρ για μας να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ότι τόσο καιρό μας έλειπαν μόνο οι εκτός έδρας νίκες. Είχαμε και πολλές ισοπαλίες στην έδρα μας, δεν είχαμε καλή απόδοση και πλέον καλούμαστε να δουλέψουμε περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας, με πρώτο στόχο την είσοδο στα πλέι οφ».

- Φέτος έχεις δουλέψει με τρεις προπονητές. Αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι ότι η ομάδα είναι στην καλύτερή της κατάσταση;
«Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς και τον δικό του τρόπο σκέψης. Εγώ προσωπικά σέβομαι και τους τρεις προπονητές που πέρασαν από την ομάδα. Το πρόβλημα άλλωστε όπως σας είπα δεν ήταν ένα, αλλά συνολικό. Δεν μπορούσαμε να νικήσουμε εκτός έδρας, μας έλειπαν και τα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό μας. Τώρα με τον Μανόλο Χιμένεθ έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και είμαστε σε καλύτερη κατάσταση επειδή παίρνουμε πιο εύκολα τα θετικά αποτελέσματα».

- Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είχες εξαιρετική απόδοση στο α' ημίχρονο. Κατά κάποιο τρόπο ήταν κι ένα μήνυμα προς τον προπονητή σου για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος;
«Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για έναν προπονητή να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από ένα ρόστερ, το οποίο αποτελείται από πολλούς καλούς παίκτες. Αυτό βοηθάει για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να αποδειχθεί για την ομάδα.

Στο παιχνίδι που νικήσαμε 6-0 (σ.σ κύπελλο με τον Λεβαδειακό) έπαιξαν διαφορετικοί παίκτες από το ματς που επίσης νικήσαμε με 6-0 (σ.σ πρωτάθλημα με τη Βέροια). Καθένας προσπαθεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, να κερδίσει την ευκαιρία του κι όπως σας είπα και πριν αυτός ο υγιής ανταγωνισμός είναι πολύ θετικός γιατί βοηθάει τόσο τους παίκτες όσο και συνολικά την ομάδα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ