ΑΕΚ

Βάργκας: "Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ"

Βάργκας: "Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόναλντ Βάργκας αποχαιρέτησε τους φίλους της ΑΕΚ με ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας πως πέρασε δύο υπέροχα χρόνια στην Ένωση, την οποία και θα έχει για πάντα στην καρδιά του. (PHOTO)

Μετά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο κι ο Ρόναλντ Βάργκας αποχαιρέτησε τους φίλους της ΑΕΚ με μήνυμα στο Instagram. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, αποτελεί παρελθόν, ύστερα από δύο σεζόν, απ' το ρόστερ των "κιτρινόμαυρων", καθώς αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης της Ένωσης.

Παρ' όλα αυτά, όπως υποστηρίζει μέσα απ' το μήνυμά του, η ΑΕΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά του, αφού έζησε δύο υπέροχα χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου την περυσινή σεζόν.

"Θα ήθελα να πω ένα 'ευχαριστώ' στην ΑΕΚ. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν υπέροχα. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για εμένα. Ευχαριστώ αυτό το υπέροχο σύνολο. Σήμερα μπορώ να πω 'αντίο' μ' ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, θυμούμενος όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν σίγουρα μία απ' αυτές. Κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Για πάντα στην καρδιά μου", ήταν το μήνυμα του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ