ΑΕΚ

Βάργκας: "Είπαν ψέματα ότι είμαι τραυματίας"

Βάργκας: "Είπαν ψέματα ότι είμαι τραυματίας"
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άσος της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας, έβαλε κατά ΜΜΕ της Βενεζουέλας με αφορμή τη μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενόψει τον προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Αν και διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με την ΑΕΚ, κρίνοντας με δικά του γκολ τρία ντέρμπι (με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό), ο Ρόναλντ Βάργκας δε βρίσκεται στις κλήσεις του Νοέλ "Τσίτα" Σανβισέντε, για τα ματς της εθνικής Βενεζουέλας στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Ο "Ρονίτα" μίλησε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της χώρας του, "Good Morning Show" κι έβαλε κατά συμπατριωτών του δημοσιογράφων, αλλά και του ομοσπονδιακού τεχνικού της "βινοτίντο".

"Το γεγονός ότι δεν κλήθηκα στην εθνική, είναι απόφαση του τεχνικού. Το περίμενα, ωστόσο, γιατί ένιωσα έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα τελευταία ματς δεν απολάμβανα εμπιστοσύνης και με εκπλήσσει που δεν είμαι, λόγω του καλού μου διαστήματος στην ΑΕΚ.

Χειροτερεύει ο,τι έχει συμβεί, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κάθε φορά που μιλά, κάνει χειρότερα τα πράγματα. Όλα γίνονται για να φορτώσει ένα πρόβλημα σε μια ομάδα που έρχεται από μεγάλες εμφανίσεις και μεγάλα αποτελέσματα.

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είπαν ψέματα ότι ήμουν τραυματίας, είναι λάθος, απλά δεν με κάλεσαν", υποστήριξε ο Βενεζουελάνος άσος της Ένωσης, Ρόναλντ Βάργκας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ