ΑΕΚ

Βάργκας: "Δεν θα χάναμε με τίποτα αυτό το ματς"

Βάργκας: "Δεν θα χάναμε με τίποτα αυτό το ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόναλντ Βάργκας, σκόρερ της νίκης της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, υποστήριξε ότι το γκολ που πέτυχε οφείλεται στην προσπάθεια των συμπαικτών του.

Έξι νίκες σε έξι ματς έχει η ΑΕΚ μέσα στο 2016. Η έκτη ήρθε, την Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το γκολ του Ρόναλντ Βάργκας στο 33ο λεπτό ήταν αποδείχθηκε αρκετό για την Ένωση, σε μια φάση όπου ο Βενεζουελάνος νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Βελλίδη, εν μέσω γενικότερης σύγχυσης στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

"Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό, όπως είναι όλα τα ντέρμπι. Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς και διάθεση να σκοράρουν. Εμείς είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα και τους οπαδούς μας, γιατί στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στην πρώτη επαφή η μπάλα μου ξέφυγε, όμως είχα την τύχη να σκοράρω με την δεύτερη. Το γκολ οφείλεται σε όλους τους συμπαίκτες μου, όχι μόνο σε μένα.

Μπορώ και προσπαθώ να προσαρμόζομαι αγωνιζόμενος όπου και όπως μου ζητάει ο προπονητής μου. Ακόμη και γάντια τερματοφύλακα αν μου δώσουν, θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα", υποστήριξε αρχικά ο σκόρερ της Ένωσης.

Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβήθηκε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να χάσει στο τέλος, απάντησε: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Σήμερα παίζαμε στην έδρα μας, είχαμε μεγάλη θέληση και πιστεύω πως δεν θα το χάναμε με τίποτα αυτό το ματς. Πιστεύω στις δυνάμεις κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Στο τέλος του 2015 είχα μια σειρά από κακοτυχίες. Δουλεύω καθημερινά, θυσιάζομαι στις προπονήσεις και τους αγώνες για να βοηθάω την ομάδα και είναι ευχάριστο ότι πλέον μου βγαίνουν τα παιχνίδια"

Όσο για το ποιον θεωρεί κορυφαίο του ματς: "Θα μπορούσα να μιλήσω για τον Χρήστο Αραβίδη που στο τέλος έσωσε την ομάδα. Εγώ έβαλα το γκολ αλλά αν δεν υπήρχε στο τέλος ο Αραβίδης το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό".

Σιμόες: "Προσπαθούσα να μαρκάρω τον Μπερμπάτοφ"

Ο Αντρέ Σιμόες στάθηκε στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για την επίμαχη φάση με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, στην οποία αποβλήθηκε ο Βούλγαρος επιθετικός.

"Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και με κάνει χαρούμενο το ότι ήμουν ο MVP του αγώνα, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε το πρώτο ντέρμπι από όλα αυτά που έχουμε στο ΟΑΚΑ και κάναμε μια καινούργια αρχή", τόνισε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τη φάση με τον Μπερμπάτοφ:

"Προσπαθούσα να είμαι κοντά του και να τον μαρκάρω, καθώς γνωρίζω ότι στους ξένους παίκτες δεν αρέσει αυτό, αυτός αντέδρασε και με χτύπησε".

Καταλήγοντας σχετικά με το Κύπελλο είπε: "Είναι στόχος μας το Κύπελλο, πρέπει να ξεκουραστούμε για να δούμε το επόμενο παιχνίδι μας".

Αραβίδης: "Χρειαζόμασταν μια νίκη σε ένα μεγάλο ματς"

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αραβίδης στάθηκε στη νίκη της ΑΕΚ σε ένα μεγάλο ματς, όπως είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο σερί που χτίζει η Ένωση.

"Είναι σημαντικό που πετύχαμε αυτή τη νίκη και πήραμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι ουσιαστικά είναι έξι γιατί παίζαμε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μαζί με τον οποίο διεκδικούμε την δεύτερη θέση. Χρειαζόμασταν μια νίκη σε ένα μεγάλο ματς και χαιρόμαστε που ήρθε σήμερα γιατί συνεχίζουμε το σερί μας και φτιάχνουμε μια ομάδα που χάνει δύσκολα και δεν χάνει ποτέ μέσα στην έδρα της", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε όσον αφορά στη δήλωση του Ρόναλντ Βάργκας ανακηρύσσοντας τον ίδιο, ως MVP της αναμέτρησης:

"Είναι τιμητικό ένας συμπαίκτης σου και ειδικά ο Ρόναλντ να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνεις. Αυτό που είπε πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες που επικρατεί στα αποδυτήρια μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ