ΑΕΚ

Βάργκας: "Ακόμα προσπαθώ να το ξεπεράσω"

Βάργκας: "Ακόμα προσπαθώ να το ξεπεράσω"
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόναλντ Βάργκας, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, παραδέχθηκε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απευθείας κόκκινη με τον Αστέρα στον πρώτο γύρο, ενώ αναφέρθηκε και στην διακοπή του Κυπέλλου.

Πρόσωπο των ημερών έτσι κι αλλιώς είναι για την ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος μέσος, με δικά του γκολ, έχει οδηγήσει την Ένωση σε νίκες στα ντέρμπι. Όμως αύριο (7/3) ο Βάργκας θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα, που δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Είχε γίνει ο Βενεζουελάνος αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού του πρώτου γύρου με τον Αστέρα, λόγω της αποβολής του. Μάλιστα ο Βάργκας, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, παραδέχθηκε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εκείνη την απευθείας κόκκινη, ενώ αναφέρθηκε και στην διακοπή του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι αλήθεια ότι εμείς είχαμε προετοιμαστεί για το ματς κυπέλλου και δεν αλλάξαμε τίποτα στο πρόγραμμά μας. Όταν μας ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει, προσπαθήσαμε να δούμε τα θετικά στοιχεία και όχι τα αρνητικά. Από τη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση, εμείς ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άρα και το δεχθήκαμε.

Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένας στόχος μας, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον, συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο που είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρει μέρος η ομάδα στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο κι εμείς οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και ξεκούραστοι. Θέλουμε να πάρουμε μια ακόμα νίκη για να αυξήσουμε κι άλλο τη βαθμολογία, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά απ' τους αντιπάλους μας στα πλέι οφ. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού και ο Αστέρας χρειάζεται τη νίκη, ώστε να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι οφ, αλλά ελπίζω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα φύγουμε με τη νίκη.

Θέλω να πω ότι στο πρώτο ματς με τον Αστέρα δεν είχα τόσο έντονη αντίδραση όσο φάνηκε. Δέχομαι την απόφαση του διαιτητή. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και συνεχίζω να βρίσκομαι σ' αυτή την προσπάθεια. Σίγουρα δεν τίθεται θέμα εκδίκησης από την πλευρά μας. Σε εκείνο το ματς χάσαμε, αλλά τώρα πρέπει να νικήσουμε για να αυξήσουμε κι άλλο τη βαθμολογική μας διαφορά από τους υπόλοιπους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ